Ayy burç madurlarında bugün.. biz yengeçler bugünümüze şükrettik, Güne başlarken sevgilimi aradım şaka şaka sevgilide kimmiş tabikide annemi arayarak güne başladım. Sonra rehberi açtı bu olmaz bu olmaz bu olmaz seçiyor dışarı çıkası var heh bu olur, dülülülü dülülülü aradı randevuyu aldı.. bi saat sonra şurda ok. Ay nasıl yetişecek bir saatcik zamanda diye düşünürken yarım saat sonra tam teçhisat hazır nazır çıktı yola, hiç sevmez geç kalmayı geç kalınmasını... gel gelelim herif geç kaldı 10 dakika trip time hihihihi ben bu kozla akşam ederim ki ettim adamada günah değil miydi, değildi akşam oyunu vardı stres atmalıydı çünkü Sayesinde harika geçmişti oyunu.. şimdi fark ettimde aslında bugün flört günüydü sanki yengeçin... Hüzünde vardı bugün yengeçin kalbinde, arkadaşı onunla olan fotosunu paylaşmamıştı çünkü. Lan biz cidden psikopatız yaaağ :) sayın devlet büyüklerime sesleniyorum beni çok boş bırakmayın çalıştırın... ayyy neyi unuttum ben ; bugün şanslı günüydü yengeçlerin iş hayatlarında başarıya kavuşacakları yolda adım adım sinsi sinsi sağlam sağlam sürünüyorlardı. Ahahaha... Hadi gidin şimdi vıcık vıcık sevgilerinizi yaşayın hıhh