Bazen üzüntüden, bazen mutluluktan, bazen özlemden, bazen unutma ihtiyacından, bazı zamanlardaysa sebepsiz; genelde ozamanlarda bu saydığım duyguların hiçbirini hissedemeyiz kaybolmuşluk duygusuyla içeriz.. İçince ne mi oluyor; uyuşuyorsun, unutmak istediklerin ayan beyan vuruyor gün yüzüne, daha çok özlüyorsun, mutluysan daha mutlu hüzünlüysen hüngür hüngür ağlar seviyeye geliyorsun... Peki başlarken sebebi olan duyguları hat safaya çıkaran bu meleti neden içeriz yahu.. Aslında çok basit cevabı var umut... Umut ediyoruz her seferinde inanmasakta içiyoruz, sonucu düşünmeden.. İnsanız hepimizin zaafları var amağğğ içmek bir zaaf değildir, alışılmış umut etme halidir. Burda beni seven ne diyor bu mal demeden karşılayan bir avuç kişi var.. Yazıyorum çünkü seviyorum, yazıyorum çünkü iyi hissettiriyor... Bu gün yine şarap şişesinin dibini gördüğüm bir gece ıssız,sessiz,onsuz... Ayyaş değilim umutlarım tükeniyor ve içmeye ihtiyaç duyuyorum! İçmeyen bilmez anlamaz bu duyguyu, bazen aslında en iyisini onlar yapıyo diyorum ama sonra dök be abla çın çın yapalım moduna dönüyorum.. HAYATTA İKİ ŞEYİ SEVMEM BİR SEVGİ DÜŞMANLARINI İKİ BAŞKALARINI YARGILAYAN ZİHNİYETİ... Bırakın sevelim bırakın, seviyoruz diyebilelim , korkmadan dokunabilelim,sarılabilelim,öpebilelim sizler gibi.. Aşk 8sn de oluşur yeri gelir 1 saattede biter ama sevgi saygı hoşgörü bir ömür alır bir ömürde devam eder.. Herkes için özgür bir dünya savaşın olmadığı kimsenin kimseyi küçümser bakışlarının olmadığı bir dünya diliyorum Allahtan.. Sevgi ve saygılarımla...