Tesekkur ederim @aSi teveccuhunuz efendim. (tebessum) Ben de yakistirdim tabii ki. (guldum)
Kalbin kadar temiz , guzel dileklerin dilegimdir . Sagolasin. Sen de seviliyorsun.
Tesekkur ederim @aSi teveccuhunuz efendim. (tebessum) Ben de yakistirdim tabii ki. (guldum)
Kalbin kadar temiz , guzel dileklerin dilegimdir . Sagolasin. Sen de seviliyorsun.
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Dogru bak..kusura bakma @AhuM , cevap yazarim dedim öyle kaldi. Yaslilik iste! (tebessum) Cok tesekkurler degerli görusleriniz icin zarif hanim.
Umarim ,hepimiz burada oluruz.
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Askalsin unutuyordum sagolsun @AhuM kibarca hatirlatti. (tebesum)
Tesekkurler @Ezra-ı Zümra Hanim , adima actiginiz sayfa icinde ayrica tesekkurler efendim. Ben de sizi burada tanimaktan memnunum. Iyi ki sizler de buradasiniz. (tebessum)
Sagolasin @X5 yorumun icin. Zamanla daha da konusuruz, dertlesiriz. (tebessum)
Tesekkurler @Cigilipuff , rica ederim hepimizin ayri ayri degeri var. Siz de degerli birisiniz.
Tesekkur ederim @aSk bu guzel dusuncelerin icin. Sizde degerlisiniz , kalbi temiz biraz da eli masalisiniz (tebessum)
Sagolasin @Hadibe . Sakin ve neseli birisiniz , hep böyle kalin, forumda kalin! (tebessum)
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Aaaaaaaa bu ne zaman paylaşılmış:))
Amaaaaan işte bildiğiniz bir istanbul beyefendisi :))
Şımarık...çapkın...bazenleri çok olan ...türkçeyi yemiş yutmuş çok iyi kullanan ...her tpik türk erkeği gibi siyaset ve futbol bitmek bilmeyen konusu :)))
Kalb kırmayan insana kendini değerli hissettiren herdaim çok cana yakın dursa da mesafesini muhafaza eden
Forumda varlığı keyif veren gölge adamın birisi :))
Ah birde klasik müzik sever :))
Birde birde forumda seveni kadar sevmeyenleri var ama hiç onlara uyup kalitesini düşürmeyen bir olgunlukta:)
Neden niçin bilmesemde bana çokça partner olarak seçilen:p
At sever:))
Aklıma gelen olursa eklerim :)
inanç ve sevgidir insanı ayakta tutan !
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)