Sagolasin @Erva Sende hosgeldin. Gecmis olsun bu arada.
Tabii ki efendim , beklerim buralardayim nasil olsa! (tebessum)
Sagolasin @Erva Sende hosgeldin. Gecmis olsun bu arada.
Tabii ki efendim , beklerim buralardayim nasil olsa! (tebessum)
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
* Neden insanlara 400 milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, "Yeni Boyandı" yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?
* Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
* Soyu tükenmekte olan bir hayvan, soyu tükenmekte olan bir bitkiyle besleniyorsa ne yapmali?
* Eger bir sizofren diger kisiligini ölümle tehdit ediyorsa, bir rehinelik durumundan söz edilebilir mi?
* Eger bir kaplumbaganin kabugu yoksa çiplak midir yoksa evsiz mi?
* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?
Cevaplarını merak ediyorum. Yine devamı var bu soruların:p
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
Nasılsın @TEO ? ;d
Sevgiye saplanıp kalmaya karar verdim.
Nefret, taşımak için çok ağır bir yük.
Sorulara bak :d bunlar insanın ömrünü yer @TEO :) ben de merakla bekliyorum :d
Bu sözlerinizle hislerime tercuman oldunuz @Vita Hanim (tebessum) Ben de merakla ne yazacagim onu bekliyorum .
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Tesekkurler @NKeats bu degerli sorularin icin , devamini da beklerim efendim. Beni tirlatmaya niyetlisin anlasilan (tebessum)
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Cevapların için teşekkürler :)
Devamı gelir unutmazsam :)
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
Kişın hastaliklardan korunman icin yontemlerin nelerdir ? ( gerci o ay hep sumuklu gezion :))
Rusya'da bi adam bi pizza ile evlenmis sen hangi yicekle evlenmek isterdin ? :))))
Cildin'mi yasli ruh'unmu ? :)
Telefonun'da 50 cvpsiz arama bildirimi gorsen ilk aklina ne gelir ?
Neyi tercih ederdin aSk'imi parayi'mi yoksa priz dibinde yatakmi ? :))
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Tesekkurler @aSk , tamam tamam durtmek yok artik...(guldum)
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)