"Tam da her şeyin bittiğini sandığımız anda bir ışık daha yakar Yaradan... İşte bu, kaderin gülümseme şeklidir..."
"Tam da her şeyin bittiğini sandığımız anda bir ışık daha yakar Yaradan... İşte bu, kaderin gülümseme şeklidir..."
Bir gün... Bir balık, bir kuşa aşık oluyor. Ölüyor aşkından. Kuş bu tabi, herkese her şeye tepeden bakıyor. Diyor ki balığa: "Bende seni severim sevmesine ama, yuvamız neresi olacak? Nerede yaşayacağız aşkımızı? Hava da suda? Ben suda yaşayamam aşkımızı" diyor. Balık da diyor ki: "Ben havada da karada da seni istiyorum... Ölüyorum aşkından" diyor. Çıkıyor sudan, Ah! Saniyesinde can veriyor aşkı için. Kaybedilen hayat, kazanan AŞK!
Sen onlar gibi değildin. Anlar gibiydin.
Sen Mavi gibi bir Duyguydun,
Ben Mavinin
En Aşık olduğum tonuydun
Ve bazen konuşmak istersin anlatmak ister dertlenmek ve görmek istersin de susar sessizce izlersin işte, çünkü bilirsin artık sözlerin de kifayetsiz kalacağını ve var olmakla yok olmanın bir anlam ifade etmeyeceğini ama yinede, sessizce beklersin işte...
Çok sevdim seni...
Nasıl cesaret ettim bilmiyorum, ama çok sevdim... Ve ben öyle sevdim ki seni, aklın alabilirdi belki ama yüreğin almadı.
İşte ben, öyle sevdim seni...
Bazı şeyler için çok dua ettim ben...
Çok savaşlar verdim kendimle, çok acılar çektim, çok geceler ağladım... Kimseye bahsedemediğim kırgınlıklarım oldu, zamanla bazı yaraları kendim sarmam gerektiğini öğrendim... Ama yine de kimseyi kırmadım. Kimseyi de kendi acımı dindirmek için acıtmadım, kullanmadım...
Çok şükür geçti.
Sevmek dünyanın en güzel hissi bunu öğretti.
Hergün bir duble
"Uğruna çöllere düştüğün Leyla bu mu?" diye sorduklarında Mecnun’a,
"Siz onu bir de benim gözümle görün..." demiş ya, aynen öyle işte...
Kadın dediğin güzel doğmaz.
Kadın ilgi gösterdikçe, sevdikçe, sevdiğini hissettirdikçe güzelleşir. İşte bu yüzden bütün kadınlar birer çiçektir... Ayrıca kadının çiçek olduğunu biliyorsa iyi bir bahçıvan olmayı da bilir adam gibi adamlar... Yani onu zararlı otlardan, haşerelerden arındıracaksın, koruyacaksın...
Gerektiğinde ışık, gerektiğinde su olmayı bileceksin. Ama asla bir kadının en güzel duygularını, onu hayata bağlayan dallarını paslı bir makasla koparıp atmayacaksın.
Bir kadın söylemez öyle ihtiyacı olan her şeyi ama hepsini bekler.
Yani onu anlayacaksın...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)