Malzemeler
Doğal olarak; makarna
4 adet domates
1 yemek kaşığı domates salçası -normal salça olur mu bilmiyorum denemedim-
1 diş sarımsak
Margarin ya da tereyağı -tavayı yağlayacağız bi küçük kaşık yetiyo-
Ve kafanıza göre sevdiğiniz baharatlar; tuz, pulbiber, nane ya da kekiği unutmayın ama
Yapılışı
Domatesleri yıkayın ortadan ikiye ayııp rendeleyin -soymanıza gerek yok kabuklu yerinden tutup rendelerseniz kabuk direkt elinizde kalıyo zaten- Sarımsakları ezin rendelenmiş domateslerin üzerine dökün ve üzerine tuzu da atıp karıştırın Tavaya margarin ya da tereyağını atın erisin
1 yemek kaşığı domatesi de atın üzerine karıştırın onları
Domatesin suyu ile birlikte dökün
Ölümüne karıştırın onları katı bi kıvamda olana kadar karıştırın
Pişmeye yakın üzerine pulbiber ve nane atıp karıştırın