Malzemeler
Doğal olarak; makarna
4 adet domates
1 yemek kaşığı domates salçası
-normal salça olur mu bilmiyorum denemedim-
1 diş sarımsak
Margarin ya da tereyağı
-tavayı yağlayacağız bi küçük kaşık yetiyo-
Ve kafanıza göre sevdiğiniz baharatlar; tuz, pulbiber, nane ya da kekiği unutmayın ama

Yapılışı


  • Domatesleri yıkayın ortadan ikiye ayııp rendeleyin -soymanıza gerek yok kabuklu yerinden tutup rendelerseniz kabuk direkt elinizde kalıyo zaten-
  • Sarımsakları ezin rendelenmiş domateslerin üzerine dökün ve üzerine tuzu da atıp karıştırın
  • Tavaya margarin ya da tereyağını atın erisin

  • 1 yemek kaşığı domatesi de atın üzerine karıştırın onları

  • Domatesin suyu ile birlikte dökün

  • Ölümüne karıştırın onları katı bi kıvamda olana kadar karıştırın

  • Pişmeye yakın üzerine pulbiber ve nane atıp karıştırın