Malzemeler
Hamuru için
150 gr un
25 gr mısır unu
40 gr pudra şeker
90 gr tereyağı
1 paket vanilya
2 yumurta sarısı
Kreması için
250 gr süt
1 çay bardağı toz şeker
Yarım çay bardağı un
1 tatlı kaşığı buğday nişastası
2 yumurta sarısı
1 çay kaşığı vanilya
üzeri için
Orman meyveleri
Hazırlanışı
Orman meyveli tartölet: Hamur için gerekli malzemeleri mutfak robotunda karıştırın ve yağlanmış tartölet kalıplarına yerleştirin. 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp soğumaya bırakın. Kreması için, süt, şeker, un, nişasta, vanilya ve yumurta sarılarını tencerede karıştırın. Orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Kremayı tartöletlerin içlerine paylaştırın ve soğumaya bırakın. Orman meyvelerini üzerlerine yerleştirip servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin.