Müsait zamanın olduğunda uğrayıver yüreğime. Bi ara uzun uzun sev beni…! Gelmesen de olur, malum hayat işte; herkesin AŞK’ı başından AŞK’ın..
Müsait zamanın olduğunda uğrayıver yüreğime. Bi ara uzun uzun sev beni…! Gelmesen de olur, malum hayat işte; herkesin AŞK’ı başından AŞK’ın..
İçimde lâl-ü aşk akan nehre döküyorum damlalarımı; fecirde aşk türküsünü fısıldayan kumrunun sesine kulak verip, hicrana dönüşen hasretime haber salıyorum kumruyla… Sessizce gömüyorum yüreğime lâl-ü aşkı ...
Kıskanıyorum ya bu manzarayı :@ gebeRin emi !
" Ben düşünmekten yoruldum, benim yerime de düşünür müsün? Benim yerime ilgilenir misin insanlarla, yalanla, ihanetle, yalnızlıkla? Geceleri birdenbire bastıran sağanak yağışlı korkuları alır mısın yamacımdan? Gündüz gözüyle sevemiyorum kimseyi. Yüreğimdeki bu düğümü çözebilir misin? " < BeLLa >
Ya çok yanlış zamanda karşılaştık, ya da hiç karşılaşmaması gereken iki insandık.
Biz neydik bilmiyorum.
Sevgili desem değil, aşk desem değil..
Bildiğin rastlantıydık işte, ondan öteye gidemedik...!
10 Ocak ·
Her gün biraz daha değişiyorum, farklılaşıyorum!
Dün "tamam" dediklerime bu gün tahammül edemiyorum!
Ne boş verebiliyorum artık, ne gülüp geçebiliyorum...üzülüyorum!
Mutlu olduğum zamanlarda oluyor elbette, ama üzüntülerim daha uzun sürüyor nedense?
Belki de birikmişler ağar basıyor içimde...Bilemiyorum!
Artık çok daha çabuk kırılıyorum, darılıyorum.
Belki de artık kırılmaktan yoruldum bilmiyorum!.. < BeLLa >
YokLuğunun iki yakaSını bir aRaya qetirip,vaRLığını iLikLermiSin ömRüme ? (LaL~ü A$K)
Keşke becerebilseydik be sevgili… Keşke her şey her yere dağılmasaydı böyle. Keşke biz hep biz kalsaydık. Biz olabilmek uğruna, ‘ben’lerimizi kaybetmeseydik. < BeLLa >
yani şimdi gözleri sana benzeyen bir kızım olmayacak mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)