Yeri geldi kavga ettik yeri geldi güldük ama hiçbir zaman birbirimize kırılmadık :) İyiki benim kardeşim dediğim biri :o
Yeri geldi kavga ettik yeri geldi güldük ama hiçbir zaman birbirimize kırılmadık :) İyiki benim kardeşim dediğim biri :o
Bak ben de cok duyqulandım Sincik :D
''SEVGİLİMSİN'' ve ancak SEN böyle SEVİLİRSİN...!
Boynumda kolların, al senin olsun!
Sen beni yenemedin
Çünkü ben senle oynamadım!
@iLda komutanımm severim lafı gediğine koymasını iyi bilir mjka cnm :)
Üye sözlüğü bölümünde bunlarin işi ne ya bende Anlamı neymiş diye girdim ama çok farkli bi paylaşimla karşilaştim :) hayırlsı olsun diyelim :D
@İLda 'yla aslında hep karşılaşıyormuşuz ama bir konuşmuşluğumuz yoktu , burda karşılaştık ve gerçekten , Samimi , içten , sıcak kanlı , yardım sever, dobra ,fazla tanımıyorum gözlemlediğim kadarıyla bu, seni tanıdığıma çok memnun oldum bitanem , bi ayrıntıyı geçemiycem , ben sizi bahar la öz kardeş biliyordum yanılıyormuyum acaba :D:D:DD: :* prensesime
Yazilari okurken gozlerim yasardi vay be bizim ilda'yi mi anlatiyorlar dedim. Pek severiz kendilerini diyip kisa keselim.
@Bahar'a bu guzel konu icin tesekkur ediyoruz. Boyle bir kardesi oldugu icin cok sansli ( Emin degilim ama )
Canını yakmazsalar kimseye zarar vermez. Dalını kesenin ağacını söker o kadarr :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)