Selçuk Galatasaraylılar Derneği üyeleri ve Galatasaraylı taraftarlar düzenlenen yemekte bir araya geldi. 22 Şubat Cumartesi günü oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisini de dev ekranda izleyen katılımcılar, tezahüratlarla doyumsuz bir gece yaşadılar.
Ev sahipliğini Sengel Group Başkanı Gökhan Sengel'in yaptığı Hitit Otel’de düzenlenen geceye Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Galatasaray Kulübü İdari Direktörü Levent Akın, Galatasaray Strateji -Proje ve İş Geliştirme Direktörü Işıtan Gün, Selçuk İlçesi belediye başkan adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı.
31 Mayıs 2013 tarihinde kurulan derneğin, bu yıl birincisini düzenlediği kaynaşma gecesinin açılış konuşmasını Selçuk Galatasaraylılar Derneği Başkanı Salih Soylu yaptı. Selçuk'taki Galatasaraylıların birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek, ilçedeki sportif ve sosyal faaliyetlere katkı koyabilmek düşüncesiyle arkadaşlarıyla beraber bir dernek çatısı altında toplanmayı uygun gördüklerini ve bu yola çıktıklarını ifade eden Dernek Başkanı Salih Soylu, ilk olağan genel kuruluna kadar dernek binasının düzenlenmesi ve kurumsal yapının oluşturulması için çalışmaları tamamladıklarını söyledi.
Gecede konuşan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, öncelikle bu geceyi hazırlayan Selçuk Galatasaraylılar Derneği yöneticilerini kutladığını belirterek, insanları bir araya getiren, kardeşlik, dostluk duygularını canlandıran sporun insan hayatındaki öneminden bahsetti.
Kulüp İdari Direktörü Levent Akın yaptığı konuşmada "Davet elime geçtiğinde bu daveti yönetim kurulu üyelerine okudum. Sayın Başkanımız Ünal Aysal, İkinci Başkanımız Özkan Olcay ve Başkan Yardımcılarımızdan Candan Erçetin de davete katılmak istediklerini söylediler. Fakat Beşiktaş maçı olduğu için gelemediler ama Selçuklu’daki taraftarlara sevgi ve saygılarını gönderdiler. Tekrar düzenleyeceğiniz bir gecede mutlaka yönetim de burada olacaktır" diye konuştu.
Geceye ev sahipliği yapan Sengel Groop Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sengel de "Galatasaray demek başarı demek, Galatasaray demek ilklerin gerçekleşmesi demek” diyerek duygularını dile getirdi.