Çilekli Danish Tarifi

Malzemeler :
1 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
2 adet yumurta
1/2 limon suyu
1 çay kaşığı şeker
15 paket margarin

HAZIRLANIŞI:
Margarin dışındaki tüm malzemeyi bir kap içerisinde karıştırın ve hamur haline gelinceye kadar yoğurun. Hamuru beş on dakika kadar dinlendirin ve sonra merdane yardımıyla açın.
Daha sonra margarini de hamurun içine koyun ve açmaya devam edin.
Açılan hamurun iki tarafını da içe doğru katlayın ve 30-35 dakika buzdolabında bekletin.
Sonra hamuru tekrar açın ve içe doğru katlayıp 30-35 dakika daha dinlendirin. Daha sonra hamuru açarak değişik şekillerde kesin ve içerisine çilekleri yerleştirin. Hamuru 180 derecelik fırında 10-15 dakika pişirin. (Hamurun içine çilek dışında başka bir meyveler de koyabilirsiniz).