Malzemeler (15-20 Kişilik)
4 yumurta
4 limon suyu ve rendelenmiş 4 limon kabuğu
4 su bardağı su
6 çorba kaşığı tepeleme buğday nışastası
21 çorba kaşığı toz şeker
50 gr margarin
10-12 adet bebe büsküvisi
1 su bardağı kadar hindistan cevizi
Bebe büsküvisi hariç diğer tüm malzemeleri bir tencereye koyalım. Güzelce çırpıp ocağın altını yakalım. Karıştırarak kaynatalım. Muhallebi kıv***** gelene kadar pişirip ocağın altını kapatalım. Cam bir kek kalıbını yada düz bir cam kabı biraz ıslatıp, muhallebimizin yarısını kabımıza dökelim. Rastgele bebe büsküvilerimizi arasına serpelim. Diğer kalan yarısını da üzerine dökelim. Oda sıcaklığına geldiğinde dolaba koyup bir gece bekletelim. Ertesi gün servis tabağımıza pastamızı ters çevirip, üzerine bolca hindistan cevizi döküp, servis yapalım