- 1 adet Hazır Pandispanya
- 1 su bardağısıcak su
- 2 çorba kaşığıGranül Kahve
- 2 çorba kaşığıToz Şeker
- 2 çorba kaşığıkakao
- 4 su bardağısüt (sos için)
- 1 adetyumurta (sos için)
- 200 Gr.labne peyniri (sos için)
- 3 Kahve Fincanıun (sos için)
- 3 Kahve Fincanı Toz şeker (sos için )
Tarifin Hazırlanışı
Önce kremamızı hazırlayalım. Bunun için süt, un, yumurta ve toz şekeri bir tencereye alıp blendırdan geçirelim. Ocağa koyup, tel çırpıcıyla sürekli karıştırarak muhallebi kıvamını alana kadar pişirelim, soğuması için bekletelim. Bu arada sıcak su, ikişer çorba kaşığı neskafe ve toz şekeri karıştıralım. İkiye ayırdığımız pandispanyaların iç yüzlerini bu suyla ıslatalım. Bu arada soğuyan kremanın içine bir paket labne peynirini ekleyip, karıştırarak iyice yedirelim. Kremanın yarısını servis tabağındaki pandispanyanın üzerine kalın bir şekilde sürüp, dağıtalım. Diğer pandispanya katını üzerine kapatıp, kalan kremayla pandispanyaları tamamen kaplayalım.