İtalya Serie A takımlarından Fiorentina, geçtiğimiz sezon Galatasarayımızın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Perulu kanat oyuncusu Juan Vargas konuştu.

İtalya Serie A takımlarından Fiorentina, geçtiğimiz sezon Galatasarayımızın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Perulu kanat oyuncusu Juan Vargas ile sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Fiorentina ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Vargas ile görüşmelere başlayan Fiorentina, 30 yaşındaki Perulu oyuncuya 2 yıllık yeni sözleşme teklif etti.

Fiorentina ile olan sözleşmesini uzatacak olan Vargas konu hakkında yaptığı açıklamada, "Geçen yıl yaşadığım sakatlıklar beni derinden etkiledi ancak bu dönemde bile Fiorentina her zaman yanımda oldu. Yaşadığım sakatlık beni olgunlaştırdı ve şu anda çok iyi durumdayım. Formda olmak için sürekli çalışmakve her zaman iyi durumda olmak zorundayım" dedi.

Fiorentina ile sözleşme görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Vargas, "Floransa artık benim evim gibi oldu, burada kalmaktan büyük bir memnuniyet duyarım" şeklinde konuştu