Yoklugun bile ayrı bi güzel seviliyor
Yoklugun bile ayrı bi güzel seviliyor
” Bazı günler güzel biterBir kadın elindeki şiir kitabına dokunur
Şiiri seven her kadın, kitabı neredeyse dokunarak okur ”
Bir aşkın en güzel yanı, kavga sırasında ‘çek ellerini üstümden!’ diye bağırırken, o ellerin üstünden hiç gitmeyeceğini bilme hayalidir.
''İnsanın düşünenleri olmalı;
Merak edenleri,
Hesapsız Kitapsız değer verenleri,
Uzakta olunca özleyenleri,
Sesini duyunca sevinenleri olmalı…''
:dyg:
SUSKUN SANIYORLAR BENI;
Degilim. Anlasilmadigim ve
anlamadigim bir dünyada
kelimelere
küskünüm sadece ...
YALNIZ SANIYORLAR BENI;
Degilim. Kimsenin kalabaligi
olmadim
ve kimseyi de kalabalik
edemem ...
GÜVENSIZ SANIYORLAR BENI;
Degilim. Sadece kendi icimde
kendime
göre bir dengem var ve bir daha
kirilirsam toparlanamama
endisesi
tasiyor yüregim ...
BU YÜZDEN simdilik sadece
kendime
güveniyorum ...
Anlamakta zorlandigim bir
dünyada
anlasilmayi zaten hic
beklemiyorum ...
BEN BÖYLE IYIYIM.
Hayatı terbiye edemiyorsan, gülerek küfredeceksin.
Kapalı Gişe Yalnızlık
buda benden olSun :)
"Hani unutmuştun? Hani sevmiyordun?" diyecekler. Sevmiyorum. Yani seviyorum evet, ama öyle değil. Benim sevdiğim sen değilsin ki. Benim sevdiğim tamamen anılar. Eski günler. Eski biz. Kopmuşuz, gitmişiz. Değişmişiz bir kere, aynı biz değiliz, nasıl sevmeye devam edebilirim? Tanımıyorum ki artık seni. Yani öyle düşünüyorum. Değiştin, değişmesen gelirdin, biliyorum.
Şimdi de “Bir dediği bir dediğini tutmuyor . Unutmamış işte.” diyecekler. Unutmak dediğin sadece hislerle alakalı olmalı. Hisler silinmeli ama anılar kalmalı. Yanlış mıyım? Tabi ki unutmadım anılarımızı. Bu durumdan da çok hoşnutum.
"E ulan niye yazıyorsun madem buralara?" diyecekler. Özledim çünkü. Konuşmayı özledim, ne yapayım? İnsan olarak özlemek de mi yasak? Özledim işte, var mı? Direk olarak söyleyemediklerimi buraya yazıyorum. Sen de okumuyorsun. İşime geliyor.
"Özlediysen seviyorsun işte be." diyecekler. Normal olsaydın hak vereceğim. Ama hayatımdaki rolün normal değildi. Biz de değildik. O yüzden laf yetiştirmeyeceğim. Onlar bir şeyler demeye devam edecekler. Aman, boşver. O kadarını da bilmesinler
Şu anda 107 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 107 misafir)