Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir ne acıtır. Ne yaralar ne kanatır.
Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek…
Uzaktan sevmek en güzelidir bazen.
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir ne acıtır. Ne yaralar ne kanatır.
Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek…
Uzaktan sevmek en güzelidir bazen.
Bi' de böyleleri var tabii..
Allahım.
Birine deliler gibi aşık olmak istiyorum..
Bir kez olsun aynı şeyleri hissetmeyi başarabilen iki insan birbirini her zaman anlar derler. Ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın o iki insan aralarında geçenleri unutmaz. Her seferinde, her göz göze geldiklerinde, her yan yana geldiklerinde , her nefes alışverişlerinde anlar birbirini. Kalpleri atmaya devam ettikçe tabii..
Bir adam sevecegim bir gün,
ilk sarhoşluğum onunla olacak,
parmaklarımin arasına acemice sıkıştırdigim ilk sigaram onun dudak izlerini taşıyacak,
yüzü hayatımın fragmanı,
elleri tek tutanağım,
kolları tek sığınağım olacak.
Bir adam seveceğim bir gün
benimle birlikte bir ömür olacak.
"Ben bağlaçları sevmem bayım. Açıklama cümlelerinden nefret ederim. ’Ama’ dan sonraki cümleden uzak durur, bahaneleri dinlemem bile…
Ben bayım… Sevmedigim bunca şey arasında pek çok şey de severim aslında. Uzak iklimleri severim. Bir duraklama anını, çiçekleri severim. Açmak için baharı kollayan kiraz çiçeklerine veririm değeri. Ben insan kalbine sızan gökyüzünü, ince bir hüzün yağmurunu severim…”
yürüyüş yaptım .. sonra güzel bir kahvaltı ee huzurumda var daha ne isteyebilirimki.. şükür bugunde sağlıklıyım
insanları anlamak zor
sağlıklısın
huzurun var
ee daha ne istiyosunda moralin bozuk
Şu anda 78 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 78 misafir)