Başkanımız Aziz Yıldırım’ın Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen kupa töreni öncesinde yaptığı konuşma:
Büyük Fenerbahçe’nin Büyük Taraftarı…
Bu mutlu günde, tüm Fenerbahcelilerin Şampiyonluğu’nu Yürekten Kutluyorum.
Tüm annelerin ve kadınlarımızın da Anneler Günü’nü kutluyorum.
Bu şampiyonlukta en büyük pay; siz, eşsiz ve yıkılmaz Fenerbahçe taraftarınındır.
Siz; bu şampiyonluğu, futbolcularımız gibi, Fenerbahçe emekçileri gibi 3 Temmuzlar’dan Çağlayanlar’dan Metrisler’den söke söke koparıp,

Bugün, buraya getirdiniz....

Siz; her türlü baskı ve kumpasa karşı asla korkmadınız ve yıkılmadınız.
Ve Siz; Fenerbahçe’nin bir damla alınteri için sadece tarih yazmadınız; yazılan tarihi değiştirdiniz!
Birimizin hepimiz, Hepimizin FENERBAHÇE olduğunu ve bu büyük çınardan tek bir yaprak dahi koparılamayacağını dosta düşmana herkese gösterdiniz!
Ve Siz; belki de son konuşmasını yapan bu gururlu ve mutlu adama yürek oldunuz, siper oldunuz!
Bugün, sizin gününüz...Bugün, Fenerbahçeliler’in günü... Bugün, bu Büyük Aile’nin günü!
Öylesine doyasıya kutlayınız ki; herkes kazanılan zaferin sadece bir şampiyonluk olmadığını bir kez daha anlasın!
VE HERKES BİLSİN Kİ BİZLER, BİR GÜN FENERBAHÇELİ ÖLMEK İÇİN YAŞARIZ BU DÜNYADA…
ŞAMPİYON OLSAK DA OLMASAK DA!

3 Temmuz’dan bugüne, dimdik ve yürekli duran; bize bugünü yaşatan tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum.

Bu şampiyonluk için emek veren teknik ekibi ve tüm çalışanlarımı da ayrıca tebrik ediyorum.
Sözlerime son verirken Fenerbahçe’nin, bugünkü 19’uncu, gerçekteki 28.Şampiyonluğu’nu kutlar;
Fenerbahçe’yi sizlere, sizleri de Allahıma emanet ederim!
VE BİR KEZ DAHA; ZAFER İNANANLARINDIR!