Günün Olumlaması:Farkındalığımın artması ile ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor.Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

AŞK VE İLİŞKİLER
26-31 Mayıs haftası: Bu hafta Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor. Aşk hayatımızla ilgili konularda olumlu bir enerji. Hem dürüstlük hem huzur hem güven unsurunu gözeteceğiz. Mali konularda gücü olan kişileri tercih edeceğiz. İlişkimizde tutkularımız yükselecek. Cinsellik etkili. Sadakat unsuru bir hayli kıymetli olacak. Konuşarak, fikir alışverişinde bulanarak ilişkimizi güçlendireceğiz. Yeni bir aşk kapıyı çalabilir. Beraberlikte sorunlar tatlı şeker yaklaşımlarla çözülebilir.
İŞ VE KARİYER
26-31 Mayıs haftası: Bu hafta iletişimde dikkatli ve ölçülü hareket etmek, sırf çıkarımız var diye kimseyi de yanıltıcı konuşmamak gerekiyor. Bir yandan aktif olacağız diğer taraftan yaratıcı tarzda yeteneklerimizi bir iş veya proje üzerinde gösterebileceğiz. Bazen dağınık çalışabiliriz. Böyle hallerde bir plan üzerinden gidilirse yanlışlık yapılmaz. Sağlımıza da özen göstereceğiz.
PARA
26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor. Mali açıdan bu bizi rahatlatıcı ve sağlam bir şekilde bütçemize yapmamızda, borçlarımızı ödememizde, yeni kazançlar elde etmemizde faydalıdır. Elimize para geçer. Merkür-Yengeç burcunda ilerleyeceği için Ailemizle veya kendimizle alakalı ihtiyaçlar üzerinde dururuz.