Dizide muhasebeci Ergun karakterini oynayan Erdinç Dinçer bir süre önce yaşama veda etti.">
MUHASEBECİ ERGUN ARTIK HAYATTA DEĞİL
Dizide muhasebeci Ergun karakterini oynayan Erdinç Dinçer bir süre önce yaşama veda etti.
Dizide muhasebeci Ergun karakterini oynayan Erdinç Dinçer bir süre önce yaşama veda etti.">
MUHASEBECİ ERGUN ARTIK HAYATTA DEĞİL
Dizide muhasebeci Ergun karakterini oynayan Erdinç Dinçer bir süre önce yaşama veda etti.
oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim
qözLerinde..!
Dizinin en çok üzen kayıplarından biri de Aykut Oray oldu.">
"KATİL" KONUK OLDUĞU FESTİVAL SIRASINDA ÖLDÜ
Dizinin en çok üzen kayıplarından biri de Aykut Oray oldu.
qözLerinde..!
Savaş Dinçel daha erken sayılabilecek bir yaşta geçird">
Dinçel dizinin ardından bir çok tiyatro oyununda, sinema filminde ve televizyon dizisinde oynadı. Onun ekrandaki unutulma dizileri arasında Ekmek Teknesi ve Sessiz Gemiler de var.
Savaş Dinçel daha erken sayılabilecek bir yaşta geçirdiği iç kanama nedeniyle hayata veda etti.
qözLerinde..!
Dizinin en erken kaybı Nazan karakterinin ağabeyi Nazım'ı oynayan Yaman Okay oldu.
Dizide Nazan'ın işsiz- güçsüz haylazlık peşindeki erkek kardeşini oynayan Okay, 1993 yılında henüz 42 yaşındayken hayata veda etti.">
EN ERKEN KAYIP
Dizinin en erken kaybı Nazan karakterinin ağabeyi Nazım'ı oynayan Yaman Okay oldu.
Dizide Nazan'ın işsiz- güçsüz haylazlık peşindeki erkek kardeşini oynayan Okay, 1993 yılında henüz 42 yaşındayken hayata veda etti.
qözLerinde..!
Dizide "yengeç" lakabıyla tanınan Savaş Yurttaş da (solda) erken yaşta hayata veda etti.">
YENGEÇ DE ÖLDÜ
Dizide "yengeç" lakabıyla tanınan Savaş Yurttaş da (solda) erken yaşta hayata veda etti.
qözLerinde..!
Tiyatro kökenli Yurttaş, bir çok tiyatro oyununun yanısıra Sürü, Yılanların Öcü, 72. Koğuş, Sarı Mersedes gibi Yeşilçam'ın ses getiren filmlerinde de oynamıştı.
qözLerinde..!
Türkiye'de oyunculuğun duayenlerinden biriydi Gazanfer Özcan.. Onu son olarak Avrupa Yakası'nda Aslı ve Volkan'ın babası Tahsin Sütçüoğlu rolünde ekranda görmüştük..">
TAHSİN BEY'İN ÖLÜMÜ MİLYONLARI AĞLATTI
Türkiye'de oyunculuğun duayenlerinden biriydi Gazanfer Özcan.. Onu son olarak Avrupa Yakası'nda Aslı ve Volkan'ın babası Tahsin Sütçüoğlu rolünde ekranda görmüştük..
qözLerinde..!
Bir Demet Tiyatro da yayında olduğu süre içinde acı kayıplar verdi. Bunlardan biri de Mükremin Çıtır'ın babasını canlandıran Erdoğan Dikmen'di..">
MÜKREMİN AĞABEY'İN BABASI DA ÖLDÜ
Bir Demet Tiyatro da yayında olduğu süre içinde acı kayıplar verdi. Bunlardan biri de Mükremin Çıtır'ın babasını canlandıran Erdoğan Dikmen'di..
qözLerinde..!
TV seyircilerini şoke eden haberlerden biri oyuncu Onur Bayraktar'dan geldi.. ">
ÖLÜM AŞIRI HIZLA GELDİ
TV seyircilerini şoke eden haberlerden biri oyuncu Onur Bayraktar'dan geldi..
qözLerinde..!
Nasıl her mahallenin bir Laz Bakkal Amca'sı varsı Bir Demet Tiyatro'nun da vardı....">
LAZ BAKKAL AMCA'NIN VEDASI
Nasıl her mahallenin bir Laz Bakkal Amca'sı varsı Bir Demet Tiyatro'nun da vardı....
qözLerinde..!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)