Her şey güzellik olmasa günümüz dünyasın da ilk göze çarpan dış güzellik oluyor ben güzellikten önce karşımdaki insanın zekasını bakarım kişiliğine karakterine peki siz?
Her şey güzellik olmasa günümüz dünyasın da ilk göze çarpan dış güzellik oluyor ben güzellikten önce karşımdaki insanın zekasını bakarım kişiliğine karakterine peki siz?
önce dış ğüzeliğe bakarım.Sonra kişiliğne, karekterine,adamLığına.Yani BunLar oLumsuz sa isterse yakışıklı, güzeL olsun boş tur.BibLo ğibi yani.Vitrine koymucaz kimseyi.)dışı ğüzeL insan karekteri ve insanLığı ile tamamlamaLı kendini.
oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim
qözLerinde..!
Hic önemli degil diyemem.Adam recep ivedige benziyosa ruhu güzel diye seveyim mi yani :D Ama öncelikle karakter.Karakteri güzel olacak.Tipide yüzüne bakılır olsun yeter önemli degil cok :D
Güzellik benim icin saglik'tir. Vucudumuza, beslenmemize,
uyku düzenimize dikkat ettigimiz takdirde,
inaniyorum herkes asil dogal güzelligini sergileyecektir.
Lakin söyle de bir söz vardir, kalbi güzel olaninda bu sirinligi yüzüne vururmus :)
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnını değer . .
Dışı güzel olsun banane içinden :p:D
Birazcık tipi olmalı Yani.Sırf karakterlede ömür Gecmez :)
.
Cok.
dis görünüs benim icin cok önemli hic kimsede benim icin önemli degil demesin
herkes de bi parca dis gorunuse onem verir yani göz göre göre cok cirkin biri
sevilmez ömürde gecmez yani :D kimse kusura bakmasin.
Dış guzellkte olmalı iç guzellkte hepsı dozunda olursa hoş olur.yok ole içi guzelmış huyu suyu.ee suratına kese kağıdımı gecırıp gezdırcez yanımızda :) olmaz ı ı :)
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)