Grace Kelly: 'Rear Window', To Catch A Thief and High Noon' dışında 3 filmde daha oynayan Kelly, 26v yaşında oyunculuğu bıraktı. Monaco Prensesi ünvanı alan Kelly'nin oyunculuğu bırakmasına sinemaseverler çok üzülmüştü.
Grace Kelly: 'Rear Window', To Catch A Thief and High Noon' dışında 3 filmde daha oynayan Kelly, 26v yaşında oyunculuğu bıraktı. Monaco Prensesi ünvanı alan Kelly'nin oyunculuğu bırakmasına sinemaseverler çok üzülmüştü.
oLmadı bir çay koy.. Ben bir ömüR..demLenirim
qözLerinde..!
Alexander Skarsgård: Aktör, İsveç televizyonlarında yer aldıktan sonra Holywood'a transfer oldu. 'True Blood' adlı dizide rol aldı. Beyazperdeden gelen teklifleri değerlendiren Skarsgård'ın adı pek filmle birlikte anılıyor.
qözLerinde..!
Naomi Watts: 2012'de Marilyn Monroe'yu canlandırmaya hazırlanan Naomi Watts, güzelliğiyle olduğu kadar oyunculuğuyla da ilgili çekiyor. '21 Gram', 'Halka', 'Mulholland Dr.' ve 'Eastern Promises'gibi filmlerde yer almıştı.
qözLerinde..!
Paul Walker: Model olan Paul Walker 2001 yılında 'Hızlı ve Öfkeli' filmiyle tanındı. Walker 2002 yılında Dünyanın En Güzel 50 İnsanı arasında yer aldı.
qözLerinde..!
Marilyn Monroe Diyorum Baskada bisi demiyorum :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)