• merhaba mehmet bey 3 gün önce erkek arkadaşımla tartıştık benim hatam yüzünden kıskançlık dozu biraz fazla ama bazen rahatsız olsamda onu çok seviyorum şuan benim yüzümden ablamlada arası açık arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum teşekkürler.....zynoAblanla arası açıksa bunun senin hatan yüzünden olduğunu ikisine de söyle ve özür dile...Mehmet Coşkundeniz - İlişkiler
  • Merhaba Mehmet Bey İlk buluşmamızda nasıl giyinmem gerek sizce abartılı mı normal mi?ilk buluşmamız sevgilide değiliz .onu etkelemek için soruyorum.birde benden 2 yaş küçük ben lise sona gidiyorum o lise 1 ilerde sevgili olursak bu sorun olur mu? sizcezelis1- Geç kalmak: İlk randevuya geç kalırsanız karşınızdaki kişi yeterince önemsenmediğini düşünür. Ayrıca bu sizin plan yapamayan, organize olamayan biri olduğunuzu da gösterir. Randevularına gecikenleri kimse sevmez. 2- Aşırı ciddiyet: Her işin bir ölçüsü var. Kimse size şaklaban olun demiyor ama öyle aşırı ciddi tavırlar da itici gelir insana. Karşınızdaki suratsız, gergin bir tip olduğunuzu düşenebilir. İnsanlar gülmek, rahatlamak ve eğlenmek ister. 3- Fazla konuşmak: Sürekli siz konuşup karşınızdakine bir tek söz bile ettirmezseniz daha baştan kaybedersiniz. O zavallı insan "Her buluşmamızda böyle mi olacak?" deyip sizin yanınızdan kaçmanın yollarını arar. 4- Dinlememek: Diyelim ki konuşmasına izin verdiniz. Ama dinlemezseniz de olmaz. Konuşmanın bir yerinde "Sen bu konuda ne düşünüyorsun?" diye sorduğunda "Pardon ne demiştin?" diye cevap verirseniz bir daha buluşma olasılığınız yoktur. 5- Eski sevgiliyi anmak: Size şöyle bir soru gelebilir: "Bana eski sevgilinden bahsetsene, neden ayrıldınız?" Bu aslında bir çeşit sınav sorusudur. Karşınızdaki kişi bu soruyla sizin eski sevgilinizi unutup unutmadığınızı test etmektedir. Aman dikkat! Bu soruyu kısaca ayrılma nedeninizi anlatarak geçiştirin ve hemen konuyu değiştirin. Eğer gözlerinizi uzağa dikip saatlerce eski sevgilinizden söz ederseniz, bu iş daha baştan biter. 6- Rol yapmak: Bir başka role bürünüp kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeniz hiçbir işe yaramaz. Bir gün mutlaka foyanız meydana çıkar ve işte o zaman yanarsınız. 7- Sorunlu insan portresi çizmek: İşinizdeki, evinizdeki, ailenizdeki sorunları, dostlarınızla yaşadığınız problemleri anlatın. Hatta dünyada sizden şansız bir insan olmadığını söyleyin. Söyleyin ki hemen orayı terk etsin! 8- Genelleme yapmak: "Erkeklerin hepsi şöyledir" ya da "Kadınlar hep böyle yapar zaten" diye genelleme yapmayın. Karşınızdaki kendisini özel hissetmek ister. 9- Maddi durum olayı: Daha ilk buluşmada karşınızdaki insanın mali durum portresini çıkarmaya kalkmayın. Ne kadar kazandığını, arabasının markasını, ev sahibi olup olmadığını sormayın. 10- Çok yalnızım çok: "Uzun zamandır kimseyle çıkmıyordum" deyip kendinize artı puan sağlamayı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Mutlaka sizin bir sorununuz olduğunuzu düşünecektir. 11- Küçük yalanlar: Sakın ama sakın! Etkilemek adına söyleyeceğiniz her yalan ileride başınızı büyük derde sokar. 12- Tartışmak: Politika ve din gibi konularda tartışmalara girmek son derece riskli. İlk günden tartışırsanız ikinci buluşma şansınız niye olsun!Mehmet Coşkundeniz - İlişkiler
  • SİZ BANA YARDIMCI OLSANIZ BENİ ARAMASINI SACIMIN RENGİNİ İŞİMDEKİ GİDİŞATI SORUP İLGİLENMESİNİ İSTEMEM ÇOK MU BANA MAİL ADRESİNİZİ ÖGERNİP UZUN UZUN ANLATSAM SİZE OLABİLİRMİ...........elooo1mail adresim sitenin künyesinde var...Mehmet Coşkundeniz - İlişkiler
  • 1.5 senelik bi ilşkim war herşey çok güzeldi başta ama artık boğmaya başladı herşeyime karışıyo ewden işe işten ewe gidiyorum o bile onun dahilinde..ewe girince ewden çğr atıyorum ondn izin almamı istiyo herşey için aldığımdada wermiyo ayrılamıyorumda..fnd3535Ayrılabilirsin. Bu kadar aciz misin?Mehmet Coşkundeniz - İlişkiler
  • mrb.ben d.bakırdan yazıyorum.öncelikle bir dönem sizin yazılarınız çok fazlaca takip edip biriktiriyordum......28 yaşında 2 yıl 7 aylık evli bir bayanım eşimle görücü üsülü tarzında evlendk onun yaşı 42 ben sevgi ve ilgi alamıyorum ondan ne yapayımelooo1Görücü usulü evliliklerde ne yazık ki bu sorun hep yaşanıyor. Düzelebileceğini sanmıyorum. Çünkü siz evlilik görevini yerine getirmek için evlenmişsiniz. hem siz hem de eşiniz. Yani aranızda bir sevgi bağı olmadan, aşk olmadan evlenmişsiniz.Mehmet Coşkundeniz - İlişkiler
  • sorularıma cevap alamıyorum amabirgül gülençelimden geldiğince hepsini yanıtlamaya çalışıyorum...Mehmet Coşkundeniz - İlişkiler
  • 5 yıldır sevgiliyiz ama sevgilim artık eskisi gibi önemseniyor,az görüsmemizi birbirimizi özlememizi istiyor,hatta gün içindeki telefon görüsmelerimizi bile azaltmamızı istiyor ve artık seni seviyorum derken ben eskisi gibi sıcaklık hissetm ne yapmalıyımpinarAslında 5 yıllık ilişkide özlemeyi istemek çok doğal. Birazcık daha az görüşmeniz ilişkinize yeni bir ivme kazandırabilir.Mehmet Coşkundeniz - İlişkiler
  • Merhaba Mehmet Bey,peki ilk buluşmamızda sevgili olamayacağımızı anlarsam o zaman ne yapmalıyım ?zelisArkadaş kalabilirsin ya da arkadaş bile kalmayabilirsin. Teşekkür edip ayrılırsın :)Mehmet Coşkundeniz - İlişkiler