bu ekipten bişe olmaz : )
bu ekipten bişe olmaz : )
Olcay varsa okeydir :smug:
I've tried So haRd to teLL myseLf That you're gone.
Ne yabmışlar söyle bakalım : ) gogolede sohbet, chat kelimerinde yok koskoca büyük sunucu buna iş mi diyorsun sen yada sen webten filan anlamıyon demekki : )
Şimdi birincisi; googlede sohbet chat kelimelerinde yok değil varlar ve bir çok domain ile varlar. Sen sanırım sunucuyu sadece domaininden ibaret sanıyorsun, o halde laf yapmaya cesaret etmeden önce bir araştırma yap, bu sunucuya başlı kaç domain var, bunlar hangi kelimelerde ve nerelerdeler. Akabinde sunucuya gir /lusers komutunu uygula kaç kişi var ona bak.
İkincisi google aramalarında sadece sohbet ve chat kelimeleri yoktur, bu site genelinde bir çok kelime ile arama ve buralardan girişler mevcut, ayrıca şunuda unutma, o /lusers komutunu uyguladığın zaman bu sitelerdeki insanların kalmaları ve sürekli sürkülasyon sağlanmasıda işin cabası;) Yani öyle 3 5 site alınca o user öyle kalmıyor o userın sayısını arttırmak ve mevcut olan sayıyı korumakta önemlidir.
Üçüncüsü bu sayısını şuan tam hatırlayamadım ancak 40 50 belki daha fazla web sitesi mevcut, bu sitelerin temaları, tasarımları emek ile yapılıyor. Senin gibi ne var ki bu işte mantığıyla olmuyor.
Dördüncüsü bir şey hakkında bilgin yoksa, saçmalayıp kendini rezil etmek yerine susmayı dene, o zaman seni bir şey yerine koyarlar;)
eleştiri yapmakta mı yasak forumda , her web ekibini begenmek zorundamıyız : )
Eleştiri yapmak serbest, ancak boş konuşmak yasak. Sen bir şey hakkında bilgin olmamasına karşılık sadece çamur atıyorsun. Ben seni yukarıda attığın çamura buladım ancak sen hala nerelerdesin. Beğenmek zorunda değilsin, zira bu kadar yazıdan sonra sen beğendim demiş olsaydın, bizim kendimizden şüphe etmemiz gerekirdi. Sen beğenme, senin gibilerin beğenmemesi bizim başarılı olduğumuzun en büyük kanıtıdır.
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir! (TEG)
Benim begenmemem zoruna gitmiş heralde çok kasma kendini fazla : )
@LazraiL sana laf anlatamıyorlar heralde.Begenmeyebilirsin ama camur atamazsın.Ya da bilmedigin birşey hakkında konusamazsın.Sana söylenen bu.Ama sen anlamazdan gelip, verecek cevapta bulamayınca konuyu saptırmaya çalışıyorsun. @eLaa gerekli açıklamayı gayet güzel yapmış.Ben içinde SiyahLim ın oldugu bir ekip için açıklama yapmaya bile gerek duymam :)
Başarılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)