@BeLLa O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın, gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın, dost eli elini hiç bırakmasın güzelim.
@BeLLa O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın, gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın, dost eli elini hiç bırakmasın güzelim.
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
@EfteLya’cımmm bu güzel sözlere beni layık gördüğün için çok çok tşk ediyorum.Evet daha öncede dediğim gibi mesafelerin asla önemi yok,dostluğunu sıcaklığını samimiyetini nezaketini aramızda kilometreler dahi olsa hissediyorum.Birgün bir yerde karsılıklı oturup şu günlerimizden sevgiyle bahsetmeyi cok isterim.Yureğinin ve yüzünün güzelliği hiçbir zaman kaybolmasın.Seviliyorsun tatlım benim:*
@OkyanuS’cum güzel dileklerinin aynısı bende sana iletmek istiyorum:))Çok tşk ediyorum..İnş hepimizin sevdikleri dostları her daim etrafında olsun balım:* Seninde gönlünden gecen her dileğinin tez zamanda gercekleşmesini diliyorum.Kocaman öpüyorum fıstığım:***
asla içten pazarlıklı deyldir.. fesatlık kin bilmez...
cok shey yazaradm aslında ama tek söz onu tamamen özetler .
HUZUR ..
@Harika))) uzun yıllara dayanan bir geçmişimiz var senle aslında))iyisiyle kötüsüyle hersey gecmişte.Bunca zamandan sonra bana bu
cümleleri layık buldugun için ayrı bir tşk etmeliyim.Umarım hayatında hersey yolundadır iyisindir inş..,ve hersey istediğin gibi olur aklından kalbinden geçirdiğin hersey seninle olur.Herseye rağmen kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum sana.Öpüyorum:*
Gönlü güzel olan ve herşeyin en iyisini hakedenlerdesin Bella
Tanışıklığımız yok ama uzaktan sevdiğim beğendiğim kişilerdensin, hep mutlu huzurlu olursun inşallah öpüyorum.
@BeLLa sevilen arkadaşımız yolun hep açık olsun, şansın bol olsun .
Sevgili @Vita’cım dediğin gibi birebir tanışıklığımız olmadığı halde benim için böylesi güzel hisler beslediğin için gercekten cok duygulandım..Çok tşk ediyorum.Senin gibi asil bir bayanın ağzından bunları duymak çok özel gerçekten..,inan belki kulağa okuyanlar için klasık gelebilir ama aynı hisleri inanki bende seninle hissediyorum..Tüm güzel dileklerim seninle olsun.kocaman öpüyorum:*
@AsuEla’cım çok çok tşk ederim,inş hepimizin yolu açık olsun,hepimizin yolu inş hep güzelliklere çıksın))).Sakin hanım hanımcıklığını nezaketini takdir ediyorum.Çok öpüyorum:*
@BeLLa herkese herşeye güzel bakan güzel gören yerinde ve anlamlı yorumlar yapan iyi niyetli biri çok tanımıyorum ama samimi buluyorum iyiki burda :)
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)