Adam kadının saçlarında büyüttüğü çiçekleri görmüş. Sevmiş çokça.
İçinde çiçek büyüten kadınları da çizecek bir gün birileri.
Kadınlar çiçek(tir) boş bir laf değil abiler, ablalar.
Hiç boş bir laf değil.
Adam kadının saçlarında büyüttüğü çiçekleri görmüş. Sevmiş çokça.
İçinde çiçek büyüten kadınları da çizecek bir gün birileri.
Kadınlar çiçek(tir) boş bir laf değil abiler, ablalar.
Hiç boş bir laf değil.
Arka fonda bu şarkı çalarken hayal edilmiş cümleler birinkintisini aşağıya yığdım. Çekip çıkaracaksanız cümlelerden birkaçını dengeyi bozmamaya özen gösterin. Yazanın dengesi yeterince bozuk. Duyurulur.
Ay'ın körpeler kadar güzel olduğu bir ayın on altısıydı. Çiçekli bir balkonda iki kişi oturuyordu. Kadın adamın çenesi ile gövdesi arasına başını sıkıştırmış dışarıda titreyen ışıkları izliyordu. Adam duyulabilecek kadar hızlı nefesler alıyordu. Kadın kıpırtısız oturuyordu. Kıpırdayan tek şey kirpikleriydi. Adam ellerini kadının belinden çekip omuzlarına doğru çıkarmaya başlamıştı. Bu işi yaparken pek aceleci davranmıyordu. Kadın adama daha çok sokuluyordu. Sigara kokuyordu. Belli belirsiz değil bayağı belirgin.
- Tanrıya söyleyeyim de beni alıp bir sigara paketi olarak göndersin tekrar. Ucunu yırtıp şuranda taşı. Kokumu sev. Dudaklarında olmamdan hoşnut ol.
Adam yağmurun ellerinden bile küçük olan kadının ellerini tek bir eli ile kavrayıp kucağına bıraktı. Teni hissedebileceği bütün isteği hissediyordu kadının. Adam kadına eğilip ;
- Tanrıya söyledik. Böyleyken de sigara paketi olabilir canını sıkmasın dedi.
Kadına yaklaştı ve koklamaya başladı. İçine çekerken derin nefesler alıyordu.
-Paketi bozmadan koklayıp dudaklarımda taşıyacağım dedi.
Kadın hissedebileceği tüm isteği teninde hissediyordu.
Ben utangaç bir kalbi taşırım geceden.
Ben sana aşık olduğumu, ölsem söyleyemem.
Özdemir Asaf
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)