Forum hakkında ne düşünüyorsun diye göz atmasını istedim ve çok beğendiğini söyledi bende davet ettim arkadaşımı..
Hoşgeldin tekrardan @Louis ☻
Forum hakkında ne düşünüyorsun diye göz atmasını istedim ve çok beğendiğini söyledi bende davet ettim arkadaşımı..
Hoşgeldin tekrardan @Louis ☻
Everyone smiles in the same language. (:
Hoşgeldin..
Boşa dememişler almadığıma değil bakmadığıma yanarım diye..
Keyifli Forumlar.
Hoş geldin, keyifli forumlar kalıcı olman dileğiyle :)
Hoşgeldiniz iyi forumlar.
@SeçiL ' Hoşbuldum, arkadaşım :) evet çok beğendim. Kalabalık ve güzel bir site. Biraz acemiyim ama öğreneceğim artık :)
Hoşbuldum arkadaşlar teşekkür ederim .
Sende mi Adana'lısın?
@ile de Adanalı'ydı..
Tuhaf.
:)
Öncelikle hoşgeldin Louis.
Gidip gelme mesajlarına pek yorum yazmayı sevmem fakat illa gel yaz diyenler olunca hoşgeldin ile başlayayım dedim.
Tuhaf olan nedir? Bütün mesajlarımı inceleyip fake falan olduğumu mu düşündün. Bu üstüme geliş neden bilmiyorum ama istediğin kadar gelebilirsin. Biz Adanalılar gelenlere karpuz da ikram ederiz. : ) Dikkat et keleğini yeme. ^^
Muasır medeniyetinizin sizler için döktüğü esnek, sınırsız kalıplar var. Hoşunuza gitmeyen yerinizi kestirebilir, uzun dediğinizi kırptırabilir, kalın olanları inceltecek emmeli gömmeli alternatif tıp uygulamalarıyla yok olana kadar incelebilir, çukurlarınızı doldurabilir, pütürlü yanlarınıza zımpara vurabilir, koyu yerlerinizi akça, sütçe yerlerinizi çifte kavrulmuş yapabilirsiniz.
Bunlara istinaden ; başkasının artığı gevişlik kelimeleriniz.
Saygılar.
Cümleler iç içe girişik ve karmaşık olunca daha çok anlama geldiğini düşünen anlaşılmadım ama nasıl da cevapsız bıraktım havalarınızı pekala anlıyorum. Fakat girdiğinizden beri nickimle uğraşıp duruyorsunuz. Bir problem varsa bütün mesajlardan gönderme yapıp forum huzurunu bozmaktansa bir özel mesaj yazabilirdiniz.Bir problem varsa şayet. Konunun da suyunu çıkarmamış olurdunuz.
Yaşasın!
Basit ve anlaşılır konuşup hoşgörülü olmak.
Hoşgeldin Louis. Kalabalık olmak biraz da problem demektir zaten : )
@Louis hg aramıza keyifli forumlar , kalıcı olmanız dileğiyle
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)