Canım babam..
Sen varken gülmezdim pek, ama güçlüydüm. Koruyanım vardı.. Kanatlarım tamdı. Şimdi bi kanadım eksik sen gittiğinden beri. O yüzden insanlara daha çok gülüyorum . Güçsüz sanmasınlar ezmesinler diye. Bide içime baksalar.. Param parçayım be babam.. Sevdiğim erkek senin gibi sevip korumadı beni.. Biliyorum kimsede koruyamaz. Yanımda olsaydın da koluna girip yürüseydim sokaklarda. Ah be baba'mm.. Babası olan kızlar sevgilileriyle yürümeye meraklı, babalarıyla yürürken utanıyorlar. Ama bilmiyorlar babasızlık ne demek..
ßen çok iyi biliyorum Baba'm.. Ama daha çok gülüyorum güçlü kalmak için. Bana acıyan gözlerle bakmalarından nefret ediyorum.. Tek kaldığımda ağlıyorum hep.. Kokunu özlüyorum Baba'mm.. Kurban olduğum Baba'mm.. Sanıyolar ki üzülmüyorum hiç.. 'Nasıl evlat bu ' diyorlar.. Sen benden memnun ol baba'm.. Millet umrumda değil...
Giydiklerime karışırdın ya. tartışırdık hep.. Sinir olurdum sana.. Ne kadar pişmanım senin sözünü dinlemediğime.. Yine olsanda özgürlüğüm olmasa diyorum .. Ama sen yoksun artık.. Tek yaşadığın yer var canım baba'm ♥ KALBİM..
Sensiz geçirdiğim 4. yıl.. Hala alışamadım.. Alışamamda.. Mekanın cennet olsun .. Güven kokan Baba'mm :(( ♥