Rusya Teknik Direktörü, Cezayir maçı sonrası hakem Çakır'ı eleştirdi.

Rusya Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello, Cezayir karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamalarda maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirdi. İtalyan antrenör, "Hakem Cüneyt Çakır'la alakalı konuşacak bir şeyim yok. Maç içinde bütün takdir haklarını Cezayir'den yana kullandı" dedi.
Bir üst tura yükselmesi için Cezayir'i mağlup etmesi gereken Rusya, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamayınca turnuvaya veda etti. Sahadan 1-1'lik beraberlkle ayrılan Afrika ekibi Cezayir ise FIFA 2014 Dünya Kupası'nda üst tura adını yazdırdı.
Kritik karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Rusya Teknik Direktörü Capello, hakemlerle ilgili sitemde bulundu.
Capello, "Hayal kırıklığına uradım. Hakemler hakkında hiçbir zaman konuşmadım ama daima Rusya'nın karşısında oldular. Tüm hakemlerin neden bize karşı böyle davrandığını anlamıyorum" ifadelerini kulllandı.
Cüneyt Çakır'ın yönettiği Cezayir maçında bir penaltılarının verilmediğini söyleyen Capello, "Hakem Cüneyt Çakır'la alakalı konuşacak bir şeyim yok. Bir penaltımız vardı. Maç içinde bütün takdir haklarını Cezayir'den yana kullandı" dedi.