Sezer Öztürk, İbrahim Toraman ve Gökhan Süzen, kamp kadrosunda yer almamalarına bu sözlerle tepki gösterdiler.
Almanya kampına bugün start verecek olan Beşiktaş'ta beklenildiği üzere Sezer Öztürk, İbrahim Toraman ve Gökhan Süzen, takımın kamp kadrosuna dahil edilmedi. Almanya'ya götürülmeyen futbolcularla yönetim hafta içinde bir görüşme yaparken, siyah-beyazlılardan bu üçlüye şu teklif geldi:
"Biz sizi transfer ederken bu takım içinde yer almanız için transfer ettik. Planımız buydu. Fakat teknik ekip kadrolarında size yer olmadığını söylüyor ve ısrarla görev vermek istemiyor. Ceza aldıktan sonra affedilmeniz için girişimde bulunduk. Ama kadro planlamasında sizlerle birlikte çalışmak istemediği yanıtını aldık.
15 Temmuz'a kadar izinlisiniz. 15'inde rezerv takımımız çalışmalara başlayacak. Takımda kalırsanız taknik direktörün kararına göre A2 takımla ya da bireysel olarak çalışmalarınızı sürdürürsünüz. Ancak biz sizin futbol oynamanızdan yanayız. Kiralık ya da satılık olarak gitmek isterseniz her türlü kolaylığı sağlarız."
‘YÖNETİM HİÇE SAYILIYOR’
1 senedir top oynamamışken, "15'ine kadar tatil yapın" önerisine futbolcular ise "Biz Beşiktaş'a futbol oynamaya, değer katmaya gelmiştik. Yaşananların hiçbiri sonsuza kadar ceza çekmemize gerektirecek düzeyde değildi. Özellikle idmanda kavgalar çıkmasına, daha büyük olaylar yaşanmasına rağmen ısrarla tek ceza alanların bizim olmamız dikkat çekici. Bu hiç de içimize sindireceğimiz bir konu değil.
Yönetim açısından isteniyor olmak güzel. Ama teknik heyetin, yönetimin aldığı kararı?hiçe saymasına anlam veremiyoruz. Planlama derken kampa giden takımdaki arkadaşlarımızın hiçbirini küçümsemek istemiyoruz ama denenmiş ve kalitesini kanıtlamış. Bonservisle transfer edilen futbolcular varken kamp kadrosunda yer almamamız düşündürücü. Genç arkadaşlara tabii sınırsız güvenimiz var ancak onlara verilen şansın 10'a biri bile bize tanınmadı" diyerek yaşananlarla ilgili olarak duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.
Talipleri çok
Sezer Öztürk. İbrahim Toraman ve Gökhan Süzen'in kamp kadrosuna alınmamalarının ardından ne yapacakları merakla beklenirken, üçlünün bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Özellikle Süper Lig'in yeni ekipleri Başakşehirspor, Balıkesir ve Mersin bu oyuncularla yakından ilgilenirken, talipler arasında Bursa da var.