Geçer dediklerimi gecirdim Biter dediklerimi bitirdim! Nefret ettiklerimi sildim,. silkindim yeter dedim! Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana! Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz!
Geçer dediklerimi gecirdim Biter dediklerimi bitirdim! Nefret ettiklerimi sildim,. silkindim yeter dedim! Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana! Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz!
Bugün güzel olcak demişti içimden bi ses...
Gün bitti bişey olmadı...derkeeen
Nerden bilebilirdim günün son dakikalarında ömrün geri kalanına bedel bişey olacağını...
Bitti.
Geçti.
Artık uzaktan bak bana.
Nasıl toparlandığımı gör.
Gülüşlerimi izle ki senin için
imkansız olduğumu hatırla..!
Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır. Kimileri vardır aşkın en yücesini versen de, aşağılıktır....
Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun... Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun ...
Çevreme bakındım, yalancıların çoğu unutkan ya da aptal... Kötü ve korkak. Yalanı böylelerinin eline düşüren büyük zekalara kızdım.
Hangi derin denizin dalgası şahlanmış, hangi acının nalanı ses vermiş...Söylesene bana ; Hangi sevginin adı aşk kalmış...
Bu hayat bana; insanların çoğunun gülemediği için ağladığını, susamadığı için
konuştuğunu, ölemediği için yaşadığını öğretti.
^Bob Marley
Şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 19 misafir)