"Benden kalan boşluğu açtı gösterdi, "Hiç dolmadı” dedi
Ben onun bıraktığı yarayı açtım,"Hiç kapanmadı” dedim"
"Benden kalan boşluğu açtı gösterdi, "Hiç dolmadı” dedi
Ben onun bıraktığı yarayı açtım,"Hiç kapanmadı” dedim"
Her şey güzel olmayacak, bir şeyler de düzelmeyecek, böyle devam edecek.
Realistlik seviyesi = % 100
Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında... Önemli olmaz düştüğün yerler, atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkan bildiğin bütün doğrular... İşittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile çabuk iyleşir o zaman... Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen, yuva sıcaklığında bakışlarıyla bile İçini ısıtan, seni olduğu gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan, istediği kalıplara uymasanda seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer... Korkma incinmekten!... Öper ve geçer nasıl olsa....
Akıl aşkın ayağıdır, o olmadan yol alamaz, aşkın sebebi olmalı, nedensiz bir yürüyüşe çıkar gibi, yalnızca sıkıntıdan bulunuyorsa aşk, onun adı aşk değildir, o zaman yalnızlığını daha çok sevmelidir insan, gerçek olmayan bir illüzyonsa aşk, yaşasın yalnızlık...
Bir yüreğe aşk girmeye görsün. Kağıt olur kıvrılır, vazo olur kırılırsınız. Kırılganlığın kristal atomlarında akar gider artık hayat sanki. Evrende anlamını yitirmiş her şey birer birer sözlük anlamını kazanır, lügatınıza farklı farklı kaydolurlar yeniden. Yeşil başkadır sanki, mavi başka, gök başka. Her şey, sizin için yaratılmış hissine kapılırsınız. Kuşlar ayrı bir öter bilmişlikleri ile. Güneşin doğuşu anlamlı, günün batışı manidar. Yıldızların hepsi birer cümle fısıldar size zifiri gecelerde. Bahar size gelir, yağmur size. Kış gelmişse, kar yağmışsa sevdadandır sanırsınız...
Bazen ''ACIMASIZ'' da Olmak
Gerekiyormuş... Söylemediğin Sözlerin
''PİŞMANLIĞIYLA'' Kıvranıp Durmamak İçin..
Bazen ''YÜZ GÖZ'' Olmakta Gerekiyormuş
''VEFASIZLARLA''...
Ve Olabildiğince ''GÜÇLÜ''...''BİTMEZ''
Denilen ''SEVGİ'' Bittikten Sonra ''AYNADA''
Kendi Yüzüne ''GURURLA'' Tekrar
Bakabilmek İçin... Sevginle ''ŞIMARANI''
Yokluğunla ''TERBİYE'' Etmek
Gerekiyormuş...
Ve İşte Bu Yüzden; Karşındakinin
''VEFASIZLIĞINDA'' Daha Fazla Üzülmemek
İçin...
Senin O'ndan Önce ''EYVALLAH''... Demen
Gerekiyormuş...''FEDAKARLIKLARLA''
Büyüttüğün...
''KALBİNE KOYDUKLARININ ÜSTÜNE BASIP
EZİP GEÇMEK GEREKİYORMUŞ'' ... Bir Parça
Kıymet Görmek İçin..
Bir bakışına bir köşeye bıraktığım hayatımı; bir köşeye çekilip akışına bırakıyorum.Ben durdum,zaman geçsin gitsin artık..
''Bazı adamlar incitmeden sevemezdi
Kırardı, dökerdi yangınlar bırakırdı.
Bazı adamlarsa,
Tüm geçmişi unutturur, parmak uçlarından öperdi.''
hayatımdan memnun değilim belki ama çoğu kimse kadar şikayetçi de değilim. sürünüyorum şimdi belki ama bir zamanlar herkes kadar koştum. belki de herkesten çok. bu yüzden canım o kadar da yanmıyor. sadece kelimeleri bıçak niyetine kullanıyorum. bu yüzden size canımın çok yandığı anlatıyormuş gibi gelebilirim. ama öyle değil. herkes kadar yanıyor için, yaşayan herkes kadar…
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)