Ben artık sensiz de iyiyim. Biraz hatırım kaldı sevmelere, bir de halim yok yeni gitmelere.
Sahip çıkmadığınız her değere, başka biri sahip çıktığında ; "Yalayın" diye yaratıldı, avuç içleri...
Oruçlu kafayla olduğun için çalışmıyor demi kafan baştan söylesene kardeşim ya bende diyorum normal zamanda atomu parçalayan adam bu noldu..
Hayal kurmaktan vazgeçtim dün gece.
İnandıklarımdan vazgeçtim. Hevesle beklediğim ne varsa vazgeçtim..
Bazı trenler yalnızca bir kez geçiyor insan ömrünün durağından. Ben o treni kaçırdım... İsteyerek geç kalmadım, kaçırıldım, saklandım. Kandırıldım...
Vazgeçtim beklemekten...
Bir kez daha vazgeçtim.
Ağlayarak uyanmayacak kadar vazgeçtim.
Ve kimseyi aramayacak kadar bayram sabahı...
Ki zaten hiç sevmedim, böyle sabahları, bu bütün sokakların samimiyete hasret kaldığı, bu bütün gülümseyişlerin gözyaşlarımın üzerine örtüldüğü sabahları, bu ihtiyaç anında sahiplenilen iyi dilekleri..
Henüz trenini kaçırmamış bir çocuk için her şey biraz daha "belki"
Benim gibiler içinse ulu orta alay ediliyor olmaktan farkı yok tüm bunların şimdi.
Rol icabı çıkacağım sokağa, insanlara bakacağım, en çok memnun olanları kıskanacağım.. Kaybettiklerimi hatırlatacak bunlar bana..
Mesela hiç oturulmamış bir masayı anımsayacağım. Hiç var olmamış bir masayı..
Annemi,
Babamı,
Böyle şeyler düşüneceğim.
Kimsenin elini öpememiş olduğum günleri..
Geçen yıllarda olduğu gibi, dün gibi, bugün gibi yalnız uyanıp, o masayı göremeyince bir kez daha yıkıldığımı hatırlayacağım..
Hiç bitmeyecek kaybetmiş olduklarım, uzayıp gidecek tüm gün. Bir gün içinde tek tek hatırlanacak çeyrek ömrün yok oluşları.
Sonra "iyi" diye başlayan cümleler kuracaklar bana, gülümseyeceğim..
Böyle şeyler olacak bugün.
Böyle çirkin şeyler...
Böyle hadsiz, kaba şeyler olacak..
Gülümseyeceğim..
Gülümseyecekler...
Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır. ..
Uzak Durmak Zorundaysan SEVDİĞİNDEN
Cehennem Düşer YÜREĞİNE.. Ne Zordur
Ayrılık.. Ölmek İçin Yalvarırsın YARADANA..
Ama Ölmek Bile Yazılmamıştır ALNINA..
Tıpkı SEVDİĞİNİN Yazılmadığı Gibi..
İnadına YAŞAYACAK, İnadına SEVECEK, İnadına ACI Çekeceksin'ki... Ayakda
Durmayı, Güçlü Olmayı Öğreneksin.. Ve
GEÇERMİ Diyorsun.? GEÇMEZ.!! Sadece
ALIŞMAYI ÖĞRENİRSİN...
Gülüş bir yanaşımdır öbür kişiye, birden iki kişiyi döndürür bir kişiye.Anılarından kale yapıp sığınsa bile yetmez yalnız başına bir ömür bir kişiye..
Üzgünüm diye başlayan bir cümle duyarsanız şayet, hazır olun! Cümlenin sonunda üzgün olan tek kişi siz olacaksınız..
Herkesin yanına gitmek istediği biri vardır. Gecenin üçü, sabahın körü, cehennemin dibi olsa bile.
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)