@Baharımm forumun son mesajcısı : )) espirilii melankolik forumun ponçiğiiielektriği cok yuksek pozitif bir arkadaş seviliyorsun fıstık..
@Baharımm forumun son mesajcısı : )) espirilii melankolik forumun ponçiğiiielektriği cok yuksek pozitif bir arkadaş seviliyorsun fıstık..
@Bahar kaba görünümlü nazik bir insan . :) Karadenizliler sıcak kanlı olur kendimden biliyorum ;p
Kimse GöLgesinin Bedeni oLamadı . . .
forumda pisliklerden biridir .dd
ama çok iyi niyetli sevilen birisi
DiriLm€den ÖLdür ߀n'i...
Güzellik seni burada görmek güzel iyi ki varsın Allah kurtarsın .d Seni seviyoruz nice mutlu sohbetlerimiz olsun mucu mucu .d
@Bahar çok nazik ,düşünceli,sevgi dolu,sakin bir yapısı olan,kendi halinde,güzel olan herşeyi seven, hanımefendi biri.
@Bahar forumda tanıdığım en kültürlü kadınlardan biri..çok hoşsohbeti ve kendi doğrularından şaşmayan insan..İyi ki varsın..:)
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Bu güzel düşünceleriniz beni onure etti
Bir insan ne kadar sevilebilinirse o kadar çok seviyorum onu.Herkesin hayatta her şeyi öğrendiği idolü vardır etrafında, benim de idolüm o oldu.
Ne çok şey bizim hayatımızda belki de kendi bile bilmiyordur.
Ama öyle çok şeysin.Her şey değilsin belki ama çok şeysin.(Ne çok şey dedin demeyin bana bazen birçok kelime bir araya gelir hiçbir anlam ifade etmez.Bir kelime söylersin tüm manaları o kelimeyle içselleştirirsin.)
Öyle işte.Abaağğğmmmm derim can derim candan öte derim.Siz baar deyin emi.
' iyi ki
sevmelerin ustasıyız, güzel şaşkınlıkların
önce yüreklerimizi alıştırmışız buna, sonra kafalarımızı
ki bu yüzden içimiz hiçbir zaman
yoksul değil yoksul olmadı."
edip cansever
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)