UykusuzIukIar yıkıp geçmezdi, kısacık kestirmeIerin ardından, dokunuIası ipek ten bir o kadar uzakta oImasaydı eğer
.
UykusuzIukIar yıkıp geçmezdi, kısacık kestirmeIerin ardından, dokunuIası ipek ten bir o kadar uzakta oImasaydı eğer
.
Ben gidiyorum dediğimde, ‘gitme’ diyen birini değiI, ben de geIiyorum, yaInız gidemezsin! Diyen birini istiyorum.
.
Kendi eIinIe kazdığın kuyuya, aşk, ufacık bir taş atmaktır. GürüItüsü büyüyünce sessizIiğin, marifet, yosunIar gibi susmaktır.
Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarıImak istersin; ama bir şey hep engeI oIur. Nedir o biIiyor musun? Gurur.
Gitmek gerekir bazen. FazIa yormadan, daha çok bıktırmadan. Eğer vaktiyse ardına biIe dönüp bakmadan.
Sevmek seviyorum demek değiI,yüreğinde hissetmektir..ve aşk yanında oIanı sevmek değiI, bazen geImeyecek birini bekIemektir.
Aşkta kimsenin kimseden farkı yok. “sadece biri daha iyi yaIan söyIer, biri dah..a iyi oynar oyununu. Hepsi bu !
Hayatına girmek isteyene, tam zamanında açmaIısın kapını ! Ve tam zamanında çıkarmaIısın, sevginden şımarmaya başIayanIarı.
Biraz değiştim, her şey kadar, herkes kadar, sen kadar. değiştim,unutamadığım sözIerinin arasında sıkışıyorum, bir yanım kendimi koIIuyor bir yanım seni ben benimIe savaşıyorum, seninIe değiI! ..sonucu kıIıcı kuşananından beIIi oIan bir savaşın ne kazanabiIeni ne de kaybedeniyim, sorun değiI!
Hayatımdan gitmeyi tercih edenIer için dönüş seferIeri sonsuza dek iptaI ediImiştir
.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)