01. Aşk Yüzünden
Söz & Müzik: İlyas Keçeci
02. Neyin Kafasını Yaşıyorsun Sen
Söz & Müzik: Tayfun Soydemir
03. Aklı Yok Fikri Yok
Söz: Ali Tekintüre Müzik: Yavuz Taner
04. Hadi Ordan Deli
Söz & Müzik: Tayfun Soydemir
05. Aşk Olsun Aşkım
Söz & Müzik: Mehmet Bulut
06. İp Attım Ucu Kaldı
Söz & Müzik: Anonim
07. Bilmeyecek
Söz & Müzik: Ertuğrul Polat
08. Seve Seve
Söz & Müzik: Anonim
09. Sende Ağla Benim Gibi
Söz: Hüseyin Atmacaoğlu Müzik: Güngör Kahraman
10. Güneş Çekilince
Söz & Müzik: Süleyman Kotan
11. Neyin Kafasını Yaşıyorsun Sen ( Remix )

Albüm ile ilgili diğer bilgiler
Uzun bir aradan sonra müzik piyasasına merhaba diyen arabesk ve fantezi müziğinin güçlü yorumcularından Meral Çelik ‘in ''Aşk Yüzünden'' isimli müzik albümü STAR PRODÜKSİYON etiketiyle çıktı. Albümün prodüktör ve menajerliğini yapımcı şirketin sahibi Yusuf Savaş üstlendi.
Çok değerli müzisyenlerin eşlik ettiği albümün aranjörlüğünü Serdar Atalay yaptı.
Birbirinden güzel 11 eserin yer aldığı albümde; İlyas Keçeci, Ali Tekintüre, Yavuz Taner, Ertuğrul Polat, Güngör Kahraman, Tayfun Soydemir, Süleyman Kotan, Hüseyin Atmacaoğlu gibi değerli söz yazarı ve bestecilerin eserlerine yer verildi. Ayrıca son günlerde dillerden düşmeyen ''Ankara'nın Bağları'' diye bilinen ''İp Attım Ucu Kaldı'' isimli şarkı ve yıllar önce arabeskin duayeni merhum Müslüm Gürses'inde seslendirdiği eserlerden ''Aklı Yok Fikri Yok'' isimli şarkıda albümde yer aldı.

MERAL ÇELİK
Küçük yaşlarda müziğe merhaba diyen sanatçı Meral Çelik, ilk albümünü 13 yaşında yapmıştır.
Medya ve müzik camiasında geniş yankı uyandıran sanatçı daha sonra dört albüm daha yapmıştır.
Müziğe gösterdiği başarının yanı sıra, kamera karşısına geçerek oyunculuk yeteneğini de kanıtlayan sanatçı, Münir Özkul gibi değerli oyuncularında oynadığı ‘’Kadersiz Kullar’’ , ‘’Yaşamaya Mecburum’’ isimli filmlerinde başrol üstlendi. Filmleri sinema salonlarında ve tv ekranlarında ülkenin birçok kanallarında defalarca gösterilmektedir.