Nazende Sevgilim
Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yadıma düştün Her enin bahtına bir güzel düşerSen de tek benim yadıma düştün Nazende sevdiğim yadıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller laleler Sen niye yalnızsın sordular eller Böyledir üzgünüm yadıma düştün Nazende sevdiğim yadıma düştün Gözlerim yoldadır, kulağım seste Ben seni unutamam en son nefeste Ey ceylan bakışlım, ey boyu deste Ey taze sevdiğim yadıma düştün Nazende sevdiğim yadıma düştünNabza Göre Şerbet Ne bedduam var, ne de ahım, Kalmadı kimseye insafım.Affedemem ben bunları geç, Atlatırsın, yaşın daha çok genç. Seni herkese karşı savunuyordum, Yüzümü kara çıkarmaz diyordum. Gönül gözüyle baktığımdan,Gerçeği göremiyordum. Nabza göre şerbet falan filan, On lafın dokuzu yalan. Kim varsa sana güvenip inanan, İntikam için gün sayıyor. Ne bedduam var, ne de ahım,Kalmadı kimseye insafım. Affedemem ben bunları geç, Atlatırsın, yaşın daha çok genç.. Bir Miyiz ? Olmuyor, Bu sabah güneş bile tuhaf, Doğmuyor. Kafam hayli karışık,Gözlerim aynada beni bile görmüyor. Bil ki zorluyor, Bu kadar belirsizlik bizi, zorluyor.Ben aşkı hapsettim, Ama artık kilit sende durmuyor. Gel yapma dedim bak böyle,Ne olur iki kelam da sen söyle, Durumumuz belirsiz, çaba sarf edelim. Yaşanılanlar hep aynı, Hepimizde o tuhaf kaygı, Bakarsın toparlarız, devam edelim.Dinletemedim, dinletemedim… Kelimeler tükendi, Söyletemedim, söyletemedim…Şimdi senle ben… Bir miyiz senle, yoksa hiç miyiz? Gözüme baka baka umutlar,Yüzüme baka baka yalanlar, Dağılmıyor işte, o kara bulutlar. Kader miyiz söyle, yoksa biter miyiz? Bir miyiz senle, yoksa hiç miyiz? Gözüme baka baka umutlar,Yüzüme baka baka yalanlar, Dağılmıyor işte, o kara bulutlar. Kader miyiz söyle, yoksa biter miyiz?