Bu kadınlar her sabah aksatmadan Cottesloe Plajı'nda yüzmeye gidiyorlar. Perth, Avustralya ( Robert McPherson/National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
Bu kadınlar her sabah aksatmadan Cottesloe Plajı'nda yüzmeye gidiyorlar. Perth, Avustralya ( Robert McPherson/National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
Tüylerinden anlaşıldığı üzere yavru bir gentoo New Island, Falklands'a geri dönüyor. ( Shanu Subra/National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
Kovboy Josh Hoy, Flying W Çiftliği'nde anız yangınını kontrol etmeye çalışıyor. Flint Hills, Kansas. (Linda Misenheimer/National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
Çölde ağaç deseni oluşturan su yarıkları. ( Adriana Franco/National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
Annesinin Crescent Nehri'nin soğuk sularında somon avlamasını izleyen genç boz ayı beni fark ettiğinde merakına engel olamayıp yavaşça ayağa kalktı ve bana doğru patisini salladı. Alaska'nın vahşi doğasında kariyerimin en güzel fotoğraflarından birisini çektim.
( Kevin Dietrich / National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
Tayvan Halk Tapınağı aktivitelerinden birisi...( HsiaoYing He/National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
( Chris Schmid/National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
Bu fotoğrafı günün sonunda, harika yansımalar eşliğinde çektim. ( Thierry Bornier/National Geographic Traveller Fotoğraf Yarışması)
Burada yaşayan Zürafalar tamamen evcilleşmiş ve insanlarla iç içe yaşıyorlar. Genellikle insanların elinden yemek yiyen bu tatlı hayvanlar tabaklarınıza da dadanmaktan geri durmuyorlar. (Gavin Werbeloff/National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
( Gregory Bru/National Geographic Traveler Fotoğraf Yarışması)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)