Değerli Koçlar çarşamba gününe iki önemli görünümle merhaba diyeceğiz. İlki, saat 09:50 Venüs-Chiron görünümüdür. Bu enerji, bir yandan bizi hayatın kendi içindeki koşuşturmalarla baş etmeye çalışırken diğer yandan içimizdeki hassasiyetleri, kırılganlıkları yüzeye çıkartıyor. Aslında inancımız, bütünün içindeki yerimizin farkındayız. Ancak bir şeyler bizi özgür hareket etmekten, durumları derleyip toparlamaktan uzak tutuyor gibi. Biz gerçeklerle ilerlemek niyetindeyiz. Net olana ulaşmak, neyin üzerinde yürüdüğümüzü bilmekten yanayız. Fakat içte duran, gönlümüzde yatan arzular doymuyor. Dış dünyanın şartları ile yaşadıklarımız arasındaki köprüde kimi zaman durmuş bekliyoruz. Bir ışık, bir ses bize ulaşsın istiyoruz. Gönülde yalnızlık, zihinde onlarca cevap bekleyen soru. Benim tavsiyem, o gönlünüzün içindeki güzellikleri lütfen kaybetmeyiniz. Bu görünümün sizi bildiğiniz, inandığınız yoldan geri çevirmesine izin vermeyiniz. Sakin olunuz ve zihinsel yönden karmaşa düşmeden günü kendi akışında değerlendiriniz. Bir gün gelir o yaralar mutlaka sarılır. Siz yeter ki üzülmeyiniz.
İkincisi, saat 19:25 Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü, oldukça kuvvetli bir rüzgarın bizi arkamızdan iteklemesi ve değişime doğru sürüklemesine benziyor. Ancak bir yanıyla da, bizi isyan etmeye zorluyor. Şu soru kafanızın içinde belirebilir. Ben ne zaman özgür olacağım? Yani hayat sadece ev sınırlarımın içinde yaşamak, ailevi sorumluluklarımı yerine getirmek, eşime, çocuklarıma, yuvama sahip çıkmaktan mı ibaret. Peki o zaman nerde kaldı benim özgürlüğüm. Bazılarınızda ise durum daha farklıdır. Yeni bir yuvada yeni bir düzende yaşama isteğiniz yüksektir. Bir an önce bu değişimi gerçekleştirmekten yanasınızdır. İşte bütün bunları yapabilmeniz günü huzurlu bir şekilde geçirmeniz için sizlere tavsiyem mücadele etmekten kaçınmamanız ancak isteklerinizin ne kadar mantıklı ve gerçekleşebilir olduğunu da hesaba katmanızdır. Yani üzerinde düşünülmemiş, kendine buyruk şekilde uygulanmaya çalışılan bir plan daha sonra problemlere yol açabilir.