Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ?
Evet çok çok aşık olmadan asla evlenmem..
Aramızda sevgi ve saygı olsun yeterli.. aşka gerek yok.
Evlilige karsıyım..
Aşka inancım yok.. biraz begeneyim karakteri güzel olsun evlenirim..
Diğer(belirtiniz)
Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ?
Aşka inancım yok.. biraz begeneyim karakteri güzel olsun evlenirim..
iLK OYU ben vermisim :) :) :)
Bir noktada evliliğe karşıyım. Sizlere kendi cümlelerimle açıklamak isterdim; ama Tina bunu o kadar iyi başarmış ki: Onun cümlelerinin üzerine bir şeyler yazıp çizmek içimden gelmedi..
''Ben evliliğe inanmam. Bence en kötü haliyle evlilik, düşmanca politik bir eylemdir. Küçük zihinli erkeklerin kadınları evde tutabilmek için uydurdukları bir şeydir. Bunu da gelenek ve din maskelerinin ardına saklanarak yapıyorlar. En iyi haliyle ise evlilik, mutlu bir yanılsamadır. Birbirlerini gerçekten seven iki insandır; ama birbirlerini ne kadar mutsuz edeceklerinin farkında değillerdir. Eğer iki insan bunun farkındaysa ve birbirlerine katlanmayı göze alarak evlenmeye karar veriyorlarsa bunun tutuculuk veya bir yanılsama olduğuna düşünmüyorum. Bence bu durum çok radikal, cesurca ve ayrıca da çok romantik..''
Tina / Frida filminden..
Evet diyorum. Çünkü hiç istemediği halde evlendirilen bir kadının kızıyım.
Aşık olmak demesek de biraz gönül ısıntısı - bu sözcük grubunu yeni buldum- gerek.
Evet çok çok aşık olmak lazım..
Evet çünkü zaten aşığım azı çoğu olmaz aşk adını duyduğunda bile içinin ürpermesidir.Ben bunu yaşıyorum ve karşı tarafta da hissediyorum,Sevgi saygı da mevcut daha ne olsun (Maşallah) :D
Olmazsa olmazi denilmez, bir cok örnek asik olmadan da mantikli ve güzel bir evliligin var olabilecegini gösteriyor.
Ama bir numara hafifliyor hersey Ask ile..
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnını değer . .
Aşk lazım aşk :)
aŞk ne yahuu Yok öLe bişi Birileri sizi kandırıyo :s
Sevgi ,saygı ,güven,sadakat bence..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)