Gurbet nedir diye sorsalar; “Yiğidimin Kardaşımın Sevgilimin Sevdiğimin Bildiğimin Emin olduğumun Senin Onun Benim” olmadığım her yerdir demelisin…
Gurbet nedir diye sorarlarsa dostumun olmadığı her yerdir demelisin..
Gurbet nedir diye sorarlarsa; dilimi konuşan derdimi anlayan sevdamı paylaşan hiçbir kimsenin olmadığı her yerdir demelisin…
Gurbet nedir diye sorarlarsa; gözlerimle anlaşabildiğim hiçbir kimsenin olmadığı yalnızlığımın içimde kök saldığı büyüdüğü devleştiği herhangi bir yerdir demelisin…
Gurbet nedir diye sorarlarsa; haykırmalısın : “Dünyamın paramparça hülyalarımın birer birer beklentilerimin yavaş yavaş özlemlerim dalga dalga olduğu herhangi bir yerdir demelisin…
Gurbet nedir diye sorarlarsa; karnım doysa da ruhumun aç kaldığı kulaklarımın bildik hoş musikiler aradığı gece başımı koyduğumda yastığa sabah uyandığımda mutlu olamadığım herhangi bir yerdir demelisin..
Gurbet nedir diye sorarlarsa; ölürsem gömülmek istemediğim vurulursam gözlerimin kandırılırsam yüreğimin üzülürsem tüm benliğimin sızıladığı sancıladığı acılandığı herhangi bir yerdir demelisin..
Gurbet nedir diye sorarlarsa; ırmakları ırmaklarım olmayan dağları dağlarım olmayan yollarına yollarım diyemediğim köyü köyüm kenti kentim olmayan herhangi bir yerdir demelisin…
Gurbet nedir diye sorarlarsa; uğrunda ne bir anımı ne bir malımı ne kanımı ne de tatlı canımı bir lahza bile bir parça bile bir yudum bile feda etmeyeceğim herhangi bir yerdir demelisin…
Gurbet nedir diye sorarlarsa; Vatanım diyemediğim herhangi bir yerdir demelisin…
Gurbet ne yana düşer usta diye sorarlarsa: “Her bir yana düşer…” diyebilmelisin…
Gurbet nedir diye sorarlarsa “caddeleri banka dükkanları ile dolu” ülkemdir demelisin…
Gurbet nedir diye sorarlarsa “yüreğimdir” diyebilmelisin…