Tebrikler cnm :)
Tebrikler cnm :)
Evet gelelim sorularımıza
@Cigdem kimdir,
1 günü nasıl geçirir
hayatta olmazsa olmazı nedir,
ilk irce nasıl başladı,
hangi yemeği sever , yemek yapmayı severmi,
nerelisin, yaş ,
idalin nedir
ençok ne yapmaktan hoşlanırsın
en sevdiğin arkadaşların kimler
kincimisindir
Sanırım şimdilik bunlar yeter :D
@Peri mm uzun zamandır tanışıyoruz tabi ama özel olarak tanışmadık canım kısaca şöyle kendimi tanıtayım
annem yugoslavya göçmeni babam izmirli bende izmirliyim kökenim biraz karışık
her nekadar kendimi anlatsamda yaşamak lazım..anlatılmaz yaşanır derlerya öyle işte bitanem
yinede kendimden bahsedeyim : ben sevdikelrime karşı çok iyimserim, seversem ya çok severim yada hiç sevmem bunun ortası yok bende, bazende kötüyüm sevmediklerime selam dahi vermem bu huyumu sevmiyorum...insanlara cabuk güvenirim ve hemencecik sevebilirim(arkadaş olarak) , böylee eğlenmeyi severim. konserler ve müziğimi kimseye değişmem. isteyen her insanla dertleşebilirim. birini cok seversem asla bırakmam. tenis oynarım, futbol izlemeyi cok severim.insanlara çabuk güveniyorum sıcak kanlıyım.. bu sevmediğim huyum aslında..
Beşiktaşlıyım bir de <3 öyle
hayatta olmazsa olmazım annem
irce 2 sene önce başladım çok eski değilim radyo dinlerken tesadüfen bir chat sitesine girdim yaklaşık 2 aydır turkiyemerkezi.comdayım
chat sitesine girdiğim zaman bazen yayın almayı seviyorum ve sitenin forumunda konular açmayı hem kendime hem başkalarına faydalı olmayı seviyorum
yemek yapmayı çok severim en sevdiği.. en sevdiğim yemek bamya
izmirliyim 27 yaşındayım idealim yok olmak istediğim yerdeyim
moralimin iyi olduğu zamanlerde gezmeyi eğlenmeyi yüzmeyi severim ama moralim kötüyse bunu herkese yansıtabilirim o açıdan yalnız kalmayı tercih ederim.. pireye yorgan yakabilirim.
realdeçok arkadaşım var ama sevdiğim 2 tane isimlerini yazsamda tanımazssınz canım.. ircde en sevdiiğim arkadaşlarımdan birisi @Peri hiç sorun yaşamadık kendisiyle
Kinci birisi değilim sinirim 5 dakkada geçer herşeyi çabuk unuturum hatırlamam bile..
Tşk ederim @Peri mm görüşecez haftaya :)
@Cigdem 'mmmm mjkssss seni seviyorummm canımsın hayatım benim :*
@Peri mm seni seviyorum canımsınn
@Cigdem arkadaşımızın verdiği içten ve samimi cevaplar için teşekkür ederiz
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)