Admin ve Adminice icin düzenlenmis Forum Departman Toplantısindan notlar su sekildedir
<Snake> 1.Yetki alimlari sorumlusu tabikide bizleriz fakat, #ForumBasvuru Sorumlusu olarak Peri olacaktir. Yetki alimlarinda sorumlu arkadas Peri olacaktir. Eklenen kisileri sadece, bizlere #ForumMonitor kanalindan bilgi olarak(not) saglayacak. #ForumBasvuru ekibine arkadas ekleyebilir, degistirebilir, düzenleyebilir fakat benden habersiz silinmesini istemiyorum.
<Snake> 2.Forumdaki Etkinlikler,Oyunlar kisaca, en çok aktivite olan yerlerin sorumlusu ELiF olucaktir, Anket ve Yarismalari ELiF düzenleyecektir istedigi taktirde yanina ögretmek amacli bir kaç arkadasimizi alip onlarida bilgilendirebilir. Bütün arkadaslar anket açabilir onlari kontrol edip düzenlemesini saglayarak daha dogru ve düzgün bir halde bulunmasini yapmasi gerekir. Aktivitelerdeki ve Anketlerdeki her konuda ve problemle ELiF arkadasimi sorumlu tutarim.
<Snake> 3.Forumdaki Acilan Konulardan Sorumlu Arkadasimiz BeLLa ve katherinapetrov olucaktir, Forumdaki Acilan Konulari Takip Edip, inceleyecekler. Konu içerisinde Link, URL, Hatalar bulundugu taktirde hemen düzenlemesini saglayacaklar, bunlarin aksisinde konu veya mesajlarin içerisinde girdigimiz zaman HATA,URL,LINK gördügüm taktirde, BeLLa arkadasimi sorumlu tutarim.
<Snake>Super Moderator olarak görev yapan (Kenan107 , Elysium, _GhoSt_,polatemre, Cigdem ) bu arkadaslardan da sorumludur.
<Snake>BeLLa ve katherinapetrov arkadasim bu arkadaslarla konusur ona görebir sistem yaratabilir kendilerine, Örnegin; Her Super Moderator'e 3 kategori dagitir onlari incelemesini ister yada, daha farkli birsey yapabilir.
<Snake> 4.Forumdaki Teknik islerden anlayan arkadaslar sayisi az. Ryu bilgisi mevcut fakat calistigindan dolayi gelemiyor, eLaa ise sunucu üzerinde bütün bot islerini kendisi ayarliyor ve bu sekilde yardimci oluyor forumdaki olaylari takip edebiliyor. Geriye sadece teknik islerle ilgilenen kisi olarak ben kaliyorum bu yüzden 'Teknik admin'de eksigimiz var bu yüzden Gnoxis(Anarchy) arkadasimizi Teknik Admin olarak alip, bizzat yardimci olucagim, Cpa
<Snake> 5.Time senden özellikle bir ricam olcak, bilgisayarin bozuk oldugundan dolayi, konulari açarken bazen problem yasiyorsun, senden özellikle ricam bütün forumu takip etmen,
<Snake>konu bile açma gerekirse, bunun icin su sekilde dusundum haftanin 5günü forumu takip et, 2 günü konu ac fakat, açtigin konular haftanin 5güne bedel olmasini istiyorum. senin bilgisayarin bozuk oldugundan dolayi pek fazla birsey diyemiyorum, ama bilgisayarindaki problem düzeldigi zaman kafamda senin icinde bir görev mevcut tabikide.