Senden sonrası, diye bir hayatım olur mu diye hiç düşünmedim … Çünkü bir yüreğe bir Allah, köşeye bir adam, Ve birde esasli bir sevgi sigar.. Geri kalan sadece hevestir… Vesselam .....
Senden sonrası, diye bir hayatım olur mu diye hiç düşünmedim … Çünkü bir yüreğe bir Allah, köşeye bir adam, Ve birde esasli bir sevgi sigar.. Geri kalan sadece hevestir… Vesselam .....
Dünya mı sevda üzerine kuruldu? Sevda mı dünyaya ayak uydurdu? Mutluluk mu insanların kalbine yazıldı? İnsanlar mı mutluluk üzerine doğdu? İmkansızlık mı hükmeder aşka? Aşk mı imkansızlığın bir diğer adıdır? Kulun kula duyduğu aşk; Nereden gelir peki? AŞkın bilinmeyen kaç yüzü var?; Oynayacak ileri geri…
Sevdiğini kimseyle paylaşamamak mıdır; Sevda bencilliğinin diğer adı? Yoksa imkansızın bağımlısı olduğu için Aşkını özgür bırakmak mıdır; Büyük fedakarlığın yansıması?.. Hangisi daha çok cesaret ister? Kimin bencilliğe,kimin fedakarlığa gücü yeter?
Geride bırakıp bütün dünyayı
Sevdiğinle yeni bir dünya yaratmakmıdır;doğru olan?
Yoksa…
Ömrünü kangrene çevirip,seni yiyip bitirmesine izin vermek,
Ayrı kalplerde aynı imkansızlığı paylaşarak,
Yoluna imkanlı devam etmek midir;
Yanlış olan?
Gökkuşağının yedi rengi
Dünyanın yedi harikası var.
PEki aşkın halleri… Aşkın kaç hali var?
Sevda da aşkın diğer yüzü olabilir mi?
İmkansızken bir aşk
Yeri gelir “sevda” adını alabilir mi?
Ayrı bedenlerde,tek bir ruhla
İki kalbe hükmedebilir mi?
Yılların yaşanmışlığına rağmen
Aşk diri kalır mı ilk günkü gibi?
Yoksa insan mıdır aşkı diri tutan,
İlk günden bu güne dün gibi taşıyan?..
Bu günde mi saklıdır;yarının bilinmezliği…
Yoksa dünden mi gelir kalır bu gizem?
Bundan mıdır;dün ile yarın arasındaki çelişkiye
Bu gün bunca sitem???
Dünya mı aşk üzerine kuruldu?
Aşk mıdır Dünyaya hükmeden?
Kimbilir belikde imkansız olduğu içindir;
Bu gün bunca sitem!
Yazar :Serra Nisan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forumumuzda Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve genel ahlâk kurallarına aykırı yazılar yazmak kesinlikle yasaktır. Telif hakkı içeren mesajların yazılmamasına özellikle dikkat edilmelidir. 5651 Sayılı Yasa gereği forumumuzda yazılan mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazıları yazan üyelere aittir. Şikâyetleriniz ve diğer konular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.