0 yaşındayken:
- Yaşam sınırsız. Ben ölümsüzüm. Her an her şey olabilir!
25 yaşındayken:
- Ben mi? Asla! Neden emeklilik maaşı gibi sufli şeyleri düşüneyim ki. Sigorta migorta hikaye. Ben zaten zengin olacağım!
30 yaşındayken:
- Hayatımın yarısına geldim ben. Otuz yaş bir dönüm noktası. Gerçi hala önümde uzun yıllar var, hala bir şeyler yapabilirim ama...
40 yaşındayken:
- Hayat hiç de planladığım gibi ilerlemedi. Olmadı işte. Ama yine de... İstersem bir şeyleri değiştirmek için hala çabalayabilirim, bunu yapabilirim...
50 yaşındayken:
- Allahım ben hayatımda ne yaptım? Göz göre göre onu boşa harcadım. Ben bir dolu başka şey yapabilirdim. Ama bak, neredeyse sonuna geldim. Ve ne elde ettim! Koskoca bir hiç.
Kadınlara yönelik...
- Ne yazık ki doğru! Kadınların beni çekici bulup bulmadıklarını hep merak ediyorum. Keşke öyle olsa...
- Onların ilgisini çekmek için ne kadar zor bir hayat yaşadığımı, ne kadar baskı altında olduğumu ve yalnızlığımı anlatıyorum. Çünkü aslında ben iyi bir insan olduğumu düşünmelerini istiyorum.
- Keşke, bilmem kim kadar ünlü olsaydım!
Erkek erkeğe konuşurken...
- Bir çok kadınla ilişkim oldu... (Hayır aslında yalan söylüyorum, gerçekten keyif aldığım seks ilişkilerim hayatım süresince üçü geçmez, doğrusu bu!)
- Benim de çok ilişkim oldu, bilirsin... (Hayır bilmezsin! Ben de yalan söylüyorum. Bazen o kadar ilişkiye rağmen hala kendimi bakire ve keşfedilmemiş hissediyorum. Kafamdaki seks ilişkisini neredeyse hiç yaşayamadım ben!)
- Bir erkek olarak söyleyebilirim ki, hiç biseksüel eğilimim olmadı, erkekleri hiç çekici bulmuyorum. (Acaba ben ‘‘acaba’’yı bile mi reddediyorum!)
- Haklısın benim de biseksüel eğilimim yok. Midem bulanır! (Öyle diyorum ama, kadın olsam bilmem kimle yatardım demiştim geçen gün. Acaba? Ne alakası var. Hayır, hayır!)
Sekse dair...
- Şu klitorus denilen yer tam olarak nerede ve neye benziyor Allahaşkına. Sormak ayıp, bilmemek ayıp, en iyisi biliyor gibi davranmak!
- Galiba altı saniyede bir seks yapmayı düşünüyorum.