Direk değil,direkt..
Herkez değil,herkes..
Yanlız değil,yalnız ..
Şarışın değil,esmer ..! : d
Direk değil,direkt..
Herkez değil,herkes..
Yanlız değil,yalnız ..
Şarışın değil,esmer ..! : d
Var Günaydın
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Çok sevmek yetmez,
Mühim olan güzel sevmek.
Hayırlı cumalar derim
Dikkat çekmek için şekilden şekile girmeyiniz!
Sonra planlarınız ters tepebilir.
Kamu spotu…
@Julien 'e var ; Senden yana olanında , sana karşı olanında bir degeri yok , seni anlamadıkca ... Özdemir asaf.
Bir karakter olman, bir karakterin olduğu anlamına gelmez.
Bazen duygular insanlari aptallastirir olmayacak hayallere surukler.(Sandigimiz)Askin gücünden gozunun korlugundendir bu gercekleri gormene izin vermez(?).Sevmek ayip degil elbette ama gercekleri de gozardi etmemek gerek.Duygularinla kendinle basa cikabilmen icin aci gerceklerle yuzlesmelisin.Çünkü iyi hissetmene sebep olan duygular her iki tarafa da kötü gelebilendir kimi zaman.Ne kendine ne bir baskasina bunu yapmaya hakkin yok.Iyilesmelisin iyilesmek zorundasin.Soylenmek istenilen şeylere gelmeden konuyu değiştirilebilmen duygularını bastırmana yardımcı olur(?).Hicbirimiz aynı kalmıyoruz.Düşün; bak dün mutsuzdun bugün mutlusun? Dün üzülürken bugün guluyorsun değil mi? Gececek geçmeyecek diye birşey de yok, herşey geçer.Kalbinle odaklanmak aklını saf dışı bırakır unutma.Aklını kullan(!), gercegi gor, kalpleri rahat bırak.Zevk alabilecegin hayattaki basit seyleri degerlendirmelisin.Düşünülmek önemsenmek güzel şey de kendini pişirmeyi de öğrenebilmelisin(.).
Sevgili insanlik *suyunu* çıkarmayalım.
Daima aklınızda bulunsun: doğruların gözle görülmeyen orduları vardır.
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Var,iyi akşamlar.
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Şu anda 257 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 257 misafir)