Defolup gidin lütfen
Defolup gidin lütfen
Gölge Etme, Başka İhsan İstemem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
kimsenin kuyruğuna basmayın sonra itina ile çamur atılıyor
Günaydın insanlar :o
Ucunu tutamadığım bir ilmek gibi çözülüyor Buz'um.
İnsanlar ,Aptal Dünyayı Kurtarın..
Konu BOZKURT21 tarafından (20.Aralık.2015 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Düşünsene Miami'de doğmuşsun elinde sörf tahtası, Türkiye dediklerinde "bilmiyorum ortadoğuda galiba" diyorsun. Ne güzel bi yaşam biçimi ya...
Kur-an’ı Kerim’i ve âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Yani 2015 yılında 22 Aralık Salı gecesini 23 Aralık Çarşamba gecesine bağlayan gece Mevlid Kandilidir.
Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Allah cümlemize sevdiklerimizle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.
Ucunu tutamadığım bir ilmek gibi çözülüyor Buz'um.
Hayatta en zor şey de; insanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır.
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Evet aksiyim, oldukçada lãnetim. Gurur duyduğum özelliklerim değiller ama en azından samimiyim. Dilimin kemiği yok, söylediklerime pek de ayar veremem ama ben sevdiğim ve hayatıma aldığım hiçbir varlığa ihanet etmem!.. Kavgacıymışım, uyumlu değilmişim; evet, itirazım yok. Çünkü içimdeki Erkek çocuğunu korumamın başkaca yolu da yok ! Yalanlarınızla, oyunlarınızla, sahte yüzlerinizle başka türlü mücadele edemem. Ben sizler gibi dönek savaşmayı bilmem, yüzünüze gülüpte seviyormuş gibi herşey yolundaymış gibi yapamam. Aslında ben miş-mış yapamam; hayatınızda varsam eğer olmak istediğim içindir, sizleri sevmem her hatanıza tahammül edeceğim anlamında değildir; etmem ! Eğer, bendeki Erkek çocuğuyla tanıştırdıysam birini bilinki artık ölene kadar yüreğimdedir o insanın izi...
Ama o çocuk ağlarsa, düşerse, dizleri yaralanır canı yanarsa ALLAH korusun karşısındakileri !..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Hayatın şifresi kendini sevmekten değil bilmekten geçer..Bilmeyeni ve bilinmeyeni kolay kolay sevemezsiniz bu kadar net.
Şu anda 18 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 18 misafir)