Seven gitmez ..
Seven gitmez ..
İnsanlar durmaları gereken yeri bilmiyorlar ama vurmaları gereken yeri çok iyi biliyorlar, kimseye yaranızdan bahsetmeyin.
Buradan basit yöntemlerle laf vuran, hala sevmeye saymaya çalıştığım insanlara bir önerim var; açık ve dürüst olmak her şeyden daha değerli..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Eğer bi insandan raharsız oluyorsanız onu görmeyin.
Uzak durun.
Bulaşıpta sinsi sinsi
Sonra ağlamayın
Komik oluyorsunuz.
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Henüz ölmemişken yaşananların kıymetini bilin
Beyninizi daha iyi işlerde kullanmaya özen gösterin, gösterin ki saman yığınına dönmesin
1. İnsanlar Seni Çözemedikleri Zaman, Ön Yargılarını Kullanırlar
2. Kendi Planlarımızı Yapıyoruz, Ama Kaderin de Planları Olduğunu Unutuyoruz..
3. İnsana En Çok Acı Veren Şey, Söyledikleriyle Söylemek İstedikleri Arasındaki Uçurumdur.
4. Derin Duygulara Sahip İnsanların, Acıları Büyük Olur..
5. Bazı İnsanların Düşmanlığı Dostluklarından Daha Faydalıdır..
6. Varlığı Bir şey Kazandırmayan İnsanların, Yokluğu Bir şey Kaybettirmez..
7. Bil ki, “Mutlu Son” Diye Bir şey Yoktur. Bir Şeyde “Son” Varsa, Orada Mutluluk Yoktur..
8. Yanlış Kişiden Samimiyet Beklediğin An, Kırılıyorsun..
9. İnsanların Birbirini Tanıması İçin En İyi Zaman, Ayrılmalarına En Yakın Zamandır..
10. Zamana Güven, Her şey Unutulur. Şu Anda Aklı Başında Davranmak, Sonradan Aklının Başına Gelmesinden İyidir..
11. Ya Hatalarınla Yüzleşir Ya da Hatalarınla Yüzsüzleşirsin. Cahil Olmak Ayrı, Pislik Olmak Ayrıdır..
12. En Karaktersiz İnsanlar, Yakınındaki Kişilerin Başarısızlıklarından mutlu olan insanlardır.
13. Bir Şeyden Çok Emindim, Kendimi Üzdüğüm Kadar Kimseyi Üzmedim Hayatta!
14. Sana Vakit Ayırmayan, Seni Düşünmeyen, Anlamak İstemeyen İnsanlara Yön değil, yol vermelisin..
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Yüze gülüp arkadan iş çevirmeyin bu kadar adi olmayın
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Insan olun.
Şu anda 70 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 70 misafir)