Çocuklarımızı bırakın, bizi alın27 Temmuz 2014, Pazar
Sahur operasyonunda gözaltına alınan polislerden tutuklananların aileleri hukuksuzluklara tepki gösterdi. Emniyet amiri Tolga Güzeltaş’ın tutuklandığını öğrenen anne Hacer Güzeltaş, adliyenin önünde sinir krizi geçirdi.
Acılı anne “Eğer bu vatan için bir can, bir kan gidecekse ben hepsinin yerine ceza çekmeye razıyım. Bana işkence edin, en ağır cezaları verin ama ne olur bizim suçsuz evlatlarımızı bırakın. Onları evde bekleyen küçük çocukları var. Kaç gündür burada bekliyorum yeter artık, sustum sustum daha dayanamıyorum. Lütfen bu ağır bedeli bize ödetmeyin! Onların yerine beni alın!” dedi.
Bayrak ve vatan aşkıyla yanan polislerin casusluk ve ajanlıkla suçlanmalarına ve mahkemenin tutuklama kararına ateş püsküren anne Güzeltaş, şunları söyledi: “Çocuklarımız Türkiye’nin huzuru için çalıştı, şimdi burada huzurlu bir şekilde yaşıyorsak onların emekleri sayesindedir. Bu çocuklara nasıl ajan diyebiliyorsunuz? Türkiye’de adalet varsa bu zulme dur deyin! Türk adaleti bu çocuklara suçsuz yere ceza verirse Allah’ın adaleti ne yapar? Nereye girerseniz girin, isterseniz gökdelenlerin en tepesinde, villalarda yaşayın, isterseniz bütün gücü arkanıza alın Allah isterse onun zulmünden kurtulamayacaksınız! Allah’ın zulmünden korkun!”
Havuz medyasının haberlerine de sitem eden anne Güzeltaş, “Buradan havuz, yandaş medyaya sesleniyorum, hiçbirinizden korkmuyorum. Hakkımda ne yazarsanız yazın, sizlere hakkımı helal etmiyorum. Bu çektiklerimizin sizin başınıza gelmeyeceğini nereden biliyorsunuz? Size lanet ediyorum, Allah sizi kahretsin.” diye konuştu. Anne Güzeltaş sakinleşemeyerek sinir krizi geçirdi