Tebrikler :)
Tebrikler :)
Sanırım okuduğum klişe sorulara verilmiş en tatlı cevaplardı.
Anladığım kadarıyla kitap okumayı da seviyorsun bir kaç kitap önerisi alsam. :)
Teşekkür ederim @Lethe. :watermelon:
Kitap okumayı seviyorum evet. Bir kaç tane de kalmaz bir başlasam fakat yazayım üç beş tane. Okuduğum insanların tarzları birbirine yakın. Varlıklarını sorgulayan adamlar / kadınlar. Beğenirsen mutlaka gel tekrar söylerim birkaç tane.
Benim kadınım dediğim Virginia Woolf listemin ön üst sırasında yer alır. Virginia Woolf / Mrs. Dolloway.
Jean Paul Sartre'ın Bulantı'sı.
Zweig'in Satranç'ı.
Sabahattin Ali'nin Sırça Köşk'ü
Kafka'nın Milenaya Mektuplar'ı
Sait Faik / Sevgiliye Mektup ( Bu kitapta var olan eleştiriler beni benden aldı. İkinci sıraya da koyabilirdik bu kitabı. )
Bir tane de çok uzak diyarlardan yazayım ;
Yukio Mişima'nın Denizi Yitiren Denizci'si ve nokta koyayım.
Onlarca kitap ve yazar var. Bu yazarlar benim gözümde torpilli olanlar. Şiir kitapları, denemeler, mektuplar, günlükler.
Böyle birini yazıp diğerini yazmayınca bana küsüp bir daha hiçbir kitabını okutmayacağını düşünüyorum. Küsmesin hiçbiri. Beraber sevmeli. : )
Merhaba teşekkür ederim She : )
Küçük ve mor renkli hayallerim var. Binlerce hatta milyonlarca hayal kurmuşumdur ve bir o kadarda gerçekleştirmek istediğim vardır içinde. Çok çok büyük bir soru olmuş ki bu. @She gel şurada oturalım da anlatayım. Cümleye şöyle girerdim herhalde.
- Hayallerin mi dedin? Bak bir tanesi buraydı artık benim. Basamak basamak ilerliyorum. Diğeri de şu deyip evcil zürafalarıma götürüyormuşum seni. : )
@ile arkadaşımıza verdiği içten ve samimi cevaplar için teşekkür ederiz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)